fbpx

Esiintymisvalmennus vai esiintymiskoulutus?

Esiintymisvalmennus

Jokainen asiantuntija ja asiantuntijayritys on erilainen. Tämä tarkoittaa totta kai sitä, että myös esiintymiseen liittyvät tavoitteet poikkeavat huomattavasti. Jotkut tarvitsevat yleisiä suuntaviivoja, toiset taas yksityiskohtien hiomista. Jotkut tarvitsevat vain tiekartan, toiset kädestä pitävää valmennusta.

Joillekin siis sopii esiintymisvalmennus ja toisille esiintymiskoulutus.

Tämän artikkelin avulla saat lisää tietoa siitä, minkälainen esiintymistaidon paketti sopii juuri sinulle ja sinun yrityksellesi. Esiintymisvalmennus ja esiintymiskoulutus tuovat hieman erilaisia asioita pöytääsi.

Haluan henkilökohtaista apua tulevaan tärkeään esiintymistilanteeseen

Jos haluat yksilöllistä neuvoa yksittäiseen tulevaan esiintymistilanteeseen, päivän tai kahden mittainen esiintymiskoulutus on sinulle paras vaihtoehto. Intensiivisen esiintymiskoulutuksen tarkoituksena on käydä läpi viestiäsi ja sen rakennetta, analysoida yleisöäsi ja rakentaa sinulle vakuuttava tapa ilmaista itseäsi ja ajatuksiasi.

Intensiivikoulutuksen jälkeen voidaan myös tarkastella, olisko yksilöllinen esiintymisvalmennus sinulle hyvä vaihtoehto.

Haluan kehittää tiimini esiintymistaitoja

Jos haluat kehittää asiantuntijatiimisi esiintymistaitoja ja saada parempia tuloksia heidän esiintymistilaisuuksistaan, on paras vaihtoehto sinulle Workshop-muotoinen koulutus.

Saattaa olla, että haluat parempia tuloksia asiantuntijatiimisi myyntitilanteista, seminaaripuheista tai haluat yksinkertaisesti kouluttaa heistä parempia kommunikoijia. Workhop räätälöidään aina vastaamaan tiimiäsi ja tiimisi tavoitteita.

Workshopin jälkeen voidaan katsoa tarkemmin, onko syvällisempi esiintymisvalmennus tiimillesi tarpeellinen.

Haluan kehittyä asiantuntijaesiintyjänä pitkäjänteisesti

Puhe- ja esiintymistaito on yksi menestyvän asiantuntijan tärkeimmistä taidoista. Silloin, kun pystyt myymään ideoitasi ja asiantuntijuuttasi asikkaillesi, seminaariyleisöllesi ja tiimillesi, olet pysäyttämätön.

Karismaattiseksi puhujaksi ei kuitenkaan kehitytä yhdessä yössä. Pitkän tähtäimen esiintymisvalmennus on loistava valinta kunnianhimoiselle asiantuntijalle, joka ei tyydy keskivertoon.

Yksilöllinen esiintymisvalmennus on sinua varten, jos haluat pitkäaikaista apua ja pysyviä tuloksia puhetaitosi kehittämiseen. Esiintymisvalmennus kestää yleensä muutamasta kuukaudesta vuoteen.

Haluaisin riskittömästi tutustua eri esiintymisvalmennuksen vaihtoehtoihin

Verkkokurssi tai uutiskirjelistalle liittyminen ovat loistavia väyliä tutustua maksutta esiintymiseen ja esiintymisvalmennusmaterialliin matalalla kynnyksellä.

 

Voit tutustua esiintymistaidon palveluihimme tästä lisää ja varata maksuttoman ensikonsultaation:

www.petteriniemi.com/karismaattinen-asiantuntija

Jos sinua taas kiinnostaa esiintymisvalmennus verkkokurssin muodossa, voit kokeilla sitä maksutta 7 päivän ajan tästä:

www.petteriniemi.com/karismaattinen-verkkovalmennus

1. Esiintymisvalmennus vai 2. esiintymiskoulutus?

Esiintymisvalmennus vai esiintymiskoulutus? Jokainen asiantuntija ja asiantuntijayritys on erilainen. Tämä tarkoittaa totta kai sitä, että myös esiintymiseen liittyvät tavoitteet poikkeavat huomattavasti. Jotkut tarvitsevat yleisiä suuntaviivoja,

Read More »

#78 ”Your research is second to none”

#78 ”Your research is second to none”   Miten asiantuntija voi erottua kilpaillussa tilanteessa, oli se sitten esimerkiksi työhaastattelu tai uusasiakastapaaminen? Musiikkijournalisti John Ruskin, taiteilijanimeltään

Read More »

#77 Asiakaskertomus SoulOnes

Asiakaskertomus SoulOnes SoulOnesin Susannelle ja Jarnolle järjestettiin puolen päivän mittainen Workshop liittyen asiakashankintaan asiantuntijayrityksen näkökulmasta. Workshopin painotusalueina oli erityisesti se, että miten myyntiä voidaan edistää

Read More »

#74 Upouusi kurssi asiantuntijatyönhakuun

Sateentekijät #74 Upouusi kurssi asiantuntijatyönhakuun Olen työskennellyt viime aikoina kovasti uuden kurssikokonaisuuden kanssa, joka keskittyy asiantuntijuuden markkinointiin hieman eri näkökulmasta. Työnhaun näkökulmasta. Jos siis olet

Read More »

#71 Tekikö potentiaalinen asiakkaasi houdinit?

Sateentekijät # 71 Tekikö potentiaalinen asiakkaasi sinulle houdinit? Kahlekuningas ja katoamistemppujen mestari Harry Houdini oli kuuluisa kyvystään vapautua mahdottomista kahleista äärimmäisen paineistetuissa tilanteissa. Oli asiantuntija-alasi

Read More »

Suosituksia

Oletko asiantuntija, joka on vasta keräämässä informaatiota esiintymisvalmennuksesta?

Aloita tästä!

Kuuntele haastatteluni Puhetaidon Mestarit -podcastin vieraaana ja opi muun muassa miten voit lievittää esiintymisjännitystä.

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

HALUATKO 52 asiantuntija-
Esiintymisen SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity esiintymistaitoisten asiantuntijoiden eliittiin!

esiintymisjännitys