fbpx

Karismaattinen asiantuntija -esiintymiskoulutus

Esiintymisvalmennus

Karismaattinen asiantuntija -esiintymiskoulutuksen avulla opit käsittelemään ja pääsemän yli esiintymispelostasi  sekä vakuuttamaan yleisösi asiastasi ja asiantuntijuudestasi, oli kyseessä sitten asiakkaasi, seminaariväki tai webinaariyleisö. 

Asiantuntijaluonteeseen kuluu usein esiintymistilanteiden välttely ja omien esiintymistaitojen vähättely. Koulutuskokonaisuuksien tarkoituksena ei ole tehdä sinusta yli-innokasta performanssijuontajaa, vaan käsitellä ja harjoitella asioita, joiden avulla pystyt tehokkaasti ja vakuuttavasti kommunikoida omia ajatuksiasi nimenomaan asiantuntijana.

Saatat olla asiantuntijayrittäjä, asiakkaillesi esitelmöivä asiantuntija tai tiimijohtaja, joka haluaa saada enemmän irti asiantuntijoidensa lavakarismapotentiaalista. Varaa alapuolelta maksuton konsultaatio niin katsotaan miten esiintymistilaisuuksistanne voitaisiin saada parempia tuloksia.

Ratkaisumme (myös etänä)

Karismaattinen asiantuntija -esiintymiskoulutus

Puolen päivän mittainen Workshop-muotoinen koulutus yrityksellesi tai tiimillesi karismaattisesta esiintymisestä, erityisesti asiantuntijapalvelujen näkökulmasta. Koulutuksessa käydään läpi asiantuntijaesiintymistaidon perusasiat ilman turhaa jargonia konkreettisin esimerkein ja harjoittein. Jos koulutuksen jälkeen koette, että ette saa tienattua investointianne ainakin 10-kertaisesti takaisin onnistuneiden presentaatioiden muodossa, koulutus on maksuton.

Karismaattinen asiantuntija -esiintymisvalmennus

Kuukauden mittainen intensiivinen yksilövalmennus asiantuntijaesiintymisen konsepteista. Kaksi kertaa viikossa tapahtuvan parituntisen aikana mietitään miten omaa asiantuntijuutta ja ideoita voitaisiin kommunikoida paremmin, miten esiintymiskammoa saadaan asteittain purettua ja miten asiakas tai seminaariyleisö vakuutetaan kehonkielellä ja äänenkäytöllä. Jos coachattava asiantuntija kokee, että valmennus ei ole maksanut itseään kymmenkertaisesti takaisin, on se maksuton.

Räätälöity kokonaisuus

Laaditaan asiantuntijayrityksellesi vielä yksilöllisempi ratkaisu.

Koulutuksemme sopii sinulle hyvin, jos…

 …haluat saada enemmän yhteydenottoja ja toimeksiantoja esiintymistilanteistasi

…haluat, että ihmiset näkevät sinut asiantuntija-aiheesi auktoriteettina

…haluat päästä eroon lavakammostasi ja oppia esiintymään rennommin

…haluat oppia esiintymään ja kommunikoimaan nimenomaan asiantuntijana 

…haluat varmistaa, että ideasi oikeasti kuullaan, eivätkä ne huku äänekkäiden ihmisten melun alle

Suosituksia

Oletko asiantuntija, joka on vasta keräämässä informaatiota siitä, miten parantaa esiintymistilanteidesi vaikutuksia?

Aloita tästä!

Kuuntele haastatteluni Puhetaidon Mestarit -podcastin vieraaana ja opi muun muassa miten voit lievittää esiintymisjännitystä.

Fokus

Erikoistumme ainoastaan asiantuntijapalveluiden promootioon. Fokuksemme ansiosta ymmärrämme liiketoimintasi tavoitteet ja osaamme artikuloida miten asiantuntijapalvelusi tuottavat lisäarvoa asiakkaillesi.

Eksklusiivisuus

Suurin osa palveluistamme on eksklusiivisia. Emme ota vastaan toimeksiantoja kilpailijoiltasi, jos vaarana on intressien konflikti. Tavoitteenamme on tehdä sinusta markkinasi johtava asiakasmagneetti.

Tulostakuu

Sovimme kanssasi tavoitteet palveluillemme. Jos emme pääse asetettuihin tavoitteisiin, työskentelemme maksutta. Yritäpä löytää toimijaa, joka seisoo yhtä vahvasti palvelunsa takana.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi alapuolelta lähettämällä viesti.

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 asiantuntija-
Esiintymisen SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity esiintymistaitoisten asiantuntijoiden eliittiin!

esiintymisjännitys