fbpx
Petteri Niemi asiakashankita

Hei asiantuntija!

Nimeni on Petteri Niemi. Olen yrittäjä, juristi ja ekonomi. Akateemisen taustani lisäksi olen näytellyt ja ohjannut teatterissa, kilpaillut kansainvälisesti puhekilpailuissa sekä ollut perustamassa etäesiintymistaitoihin keskittyvää asiantuntijryhmää. 

Tiedätkö miten asiakkaasi, niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin, päätyivät juuri sinun asiakkaiksesi? Toisaalta, miten voit onnistuneesti markkinoida omaa osaamistasi asiantuntijaurasi edistämiseksi. Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä kenelle tahansa asiantuntijalle, joka haluaa hankkia lisää toimeksiantoja, asiakkaita ja menestyä urallaan. 

Liiketoimintani tarkoituksena on löytää parhaat ratkaisut asiakashankinnan haasteisiin ja tarjota ne palveluina asiantuntijayrityksille,. Haluan olla mukana tekemässä uudenlaista asiantuntijapalvelujíden asiakashankintaa, joka on digitaalista, asiakaskeskeistä ja eettistä. Autan myös yksittäisiä asiantuntijoita myymään ja markkinoimaan omaa osaamistaan omilla verkkokurseillani.

Yritystoimintani alusta alkaen olen auttanut muun muassa laki-, IT-, IPR-, ja media-alan asiantuntijoita Suomessa ja ulkomailla saamaan lisää toimeksiantoja  palveluideni avulla.

Intohimosta aiheeseen julkaisin syyskuussa 2019 ensimmäisen kirjani, jossa käsittelen IPR-palveluiden myyntiä ja markkinointia. Vuonna 2020 ilmetynyt uusin kirjani “Sateentekijä”, on saatavilla täältä.

Mikäli kiinnostuit palveluistani, ota yhteyttä! On aika viedä asiantuntijaurasi tulokset uudelle tasolle!

Sateentekijä

Näin Sateentekijää on suositeltu:

”Tässä kirjassa on paljon sellaisia asioita, mitä itsekin olen intuitiivisesti miettinyt tai muita kirjoja lukemalla, mutta kirjoittaja osaa sanoittaa ne hyvin, ytimekkäästi ja ymmärrettävästi osoittaen asioiden väliset yhteydet.”

– Jaakko Laitinen, Lakimies

Suosituksia

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!

esiintymisjännitys