fbpx

Menestyksen avaimet

Opi tulevaisuuden asiantuntijan menestystaidot, joita ei opetettu koulussa

Asiantuntija,

Tässä on viisi kysymystä, jotka painavat tällä hetkellä monen oman alansa huippuammattilaisen mieltä.

1. Miten löytää pois epävarmuudesta, joka tällä hetkellä vallitsee niin työmarkkinoilla kuin yritystoiminnassa?

2. Onko etätyö uusi normaali asiantuntijatyössä ja miten tässä uudessa normaalissa voi pärjätä?

3. Miten erottua kovassa kilpailussa ja tuoda esille omaa osaamista ilman todella epämielyttävää tyrkyttämistä?

4. Tuleeko tekoäly korvaamaan myös minun asiantuntijatyöni?

5. Mihin taitoihin minun kannattaa panostaa varmistaakseni uratavoitteideni saavuttamisen tulevaisuudessa?

Jos mikä tahansa näistä kysymyksistä painaa tällä hetkellä mieltäsi, lue eteenpäin. 

Historia osoittaa, että kun sinulla on tietyt valikoidut taidot hallussa, pääset eroon epävarmuudesta ja kohti selkeyttä.

Oli asiantuntija-ammattisi mikä tahansa.

Loistava asiaosaaminen on nykyään itsestäänselvyys

Asiantuntijana todennäköisesti rakastat substanssityötäsi. Ratkot yrityksesi ja asiakkaidesi mielenkiintoisia ongelmia ja sinua motivoi hyvä palaute loistavasti hoidetun toimeksiannon jälkeen. Mielenkiintoiset asiaosaamiseen liittyvät haasteet houkuttelivat sinut omalle asiantuntija-alallesi alun perinkin.

Aikaisemmin, kun kilpailu asiantuntija-aloilla oli kevyempää, pelkkä asiaosaaminen riitti varsin hyvin. Asiantuntijoita koulutetaan nykyään enemmän kuin koskaan. Samanaikaisesti tekoäly ja automaatio ovat alkaneet kilpailla kaikkein yksinkertaisimpien asiantuntijatyötehtävien tekemisessä.

Nykyään kilpailun koventuessa bulkkityön tekeminen huipputasolla on oletus. Lähes poikkeuksetta suomalaisilta asiantuntijoilta saakin loistaavaa työn jälkeä.

Miten nykyajan asiakas- ja työmarkkina sitten erottelee jyvät akanoista?

Työnantajasi ja asiakkaasi kysyvät koko ajan hiljaa mielessään:

“Mitä muuta kuin pelkän asiaosaamisen pystyt tuomaan pöytään, mikä näkyy myös viivan alla?”

Neljä menestyksen avainta käyttöösi

Menestyksen Avaimet -on jatkuvasti päivittyvä verkkokoulutusalusta, joka on erikoistunut palvelemaan asiantuntijoita ja asiantuntijayrityksiä.  Kurssialusta on jaettu neljään suureen teemaan, joilla on selkeä tavoite; auttaa asiantuntijoita selättämään epävarmuus ja menestymään urallaan.

Et tule näkemään sisältöä joka menee vanhaksi. Opit vain taitoja, jotka ovat relevantteja tänään ja vielä kymmenenien vuosien päästä.

 
Menestyksen avain 1 – Työnhakutaidoilla unelmapesti huippuasiantuntijaorganisaatiosta

Oli asiantuntija-alasi mikä tahansa, on sinun työllistettävä itsesi ennen kuin ammattitaidollesi on mitään käyttöä. Asiantuntija-aloilla kilpailu parhaista työ- ja harjoittelupaikoista on kovaa ja välillä jopa julmaa.

Harvalukuisia poikkeuksia lukuunottamatta kukaan ei pidä työnhausta. Hakemuksesi tulee hylätyksi huomattavasti useammin kuin saat sovittua työhaastattelun. Haastatteluista tulee myös hylsy useammin kuin työtarjous.  Asiantuntijaluonteeseen kuuluu lisäksi erottamattomasti se, että omaa osaamista ei haluta tyrkyttää, eikä apua kehdata pyytää, vaikka sille tarvetta saattaisikin olla. 

Kun osaat löytää ja napata seuraavan ura-askeleesi luotettavasti, poistuu stressi yhtälöstä ja voit keskittyä oman urasi rakentamiseen.

Suuri osa asiantuntijoista luulee, että työnhakutaitojen hyödyt rajoittuvat pelkästään uuden huipputyöpaikan löytämiseen. 

Tämä on kapea tapa katsoa asiaa. 

Kun työnhakutaitosi ovat loistoluokkaa, on sinulla myös todella paljon vipuvartta yrityksesi sisäisessä arvojärjestyksessä. Voit vaatia parempaa palkkaa, parempia etuja ja pidempiä lomia, koska sinulla on aina useita vaihtoehtoja käytettävissä.

Menestyksen avain 2 – Asiakashankintataidoilla teet itsestäsi yrityksesi tärkeimmän henkilön

Keskivertoasiantuntija ei pidä myynnistä. Hän vihaa markkinointia ja suorastaan halveksii henkilöbrändäystä. Asiakashankinta ylipäänsä on asiantuntijoille usein ikävä velvollisuus ja pakollinen paha.

Yritystoiminnassa mitään ei kuitenkaan tapahdu ennen kuin yrityksellä on asiakas. Asiantuntijayritysten pitää aina ensin myydä ja markkinoida asiantuntijuuttaan ennen toimeksiantoa. Jos olet asiantuntijayrittäjä, koko toimeentulosi riippuu siitä, kuinka pystyt huokuttelemaan lisää maksavia toimeksiantajia.

Kerron sinulle salaisuuden.

Jos haluat olla tulevaisuudessa yrityksesi kovapalkkaisin asiantuntija ja korvaamattomin työntekijä, aloita asiakashankinnan opiskelu perinpohjaisesti. Asiantuntijat ovat pahamaineisen haluttomia myymään osaamistaan. Erottuminen asiakashankintataidoilla asiantuntijamarkkinalla ei voisi olla helpompaa, koska asiantuntijayrityksen kannalta liikevaihtoa suoraan kasvattava työntekijä on kultakimpale.

Kun tuot asiakkaita ja toimeksiantoja sisään luotettavasti, kontrolloit sitä kuka yrityksessäsi syö.  

Menestyksen avain 3 – Karismaattisen esiintymisen taidolla vakuutat kuulijasi eri esiintymistilanteissa

Kämmenet hikoavat, pelko hiipii ylös selkäpiitä ja muistiinpanopaperi värisee kuin haavanlehti. Olisi pitänyt valmistautua paremmin… Olisi pitänyt lykätä esitystä ainakin viikolla… Eihän minusta ole puhujaksi saati esiintyjäksi…

Suuri osa ihmisistä sijoittaa esiintymispelkonsa pahemmaksi kuin kuolemanpelkonsa. Se, joka pystyy voittamaan kammonsa esiintyen karismaattisesti ja rennosti, takaa itselleen mahdollisuuden läpimurtoihin urallaan.

Asiakastapaaminen, työhaastattelu, asiantuntijaseminaari, neuvottelu, tiimipalaveri ja niin eteenpäin. Asiantuntija antaa taidonnäytteitä esiintymistaidostaan useasti uransa aikana.

Hyvillä puhetaidoilla hankit lisää asiakkaita, kasvatat positiivista asiantuntijabrändiä ja saat vietyä omia ideoitasi ja intressejäsi eteenpäin. Karismaattinen asiantuntija saa osakseen ihailua, joka vaikuttaa positiivisesti hänen muihin elämän osa-alueisiin.

Menestyksen avain 4 – Copywritingin avulla suostuttelet lukijasi hyväksymään ideasi ja ehdotuksesi

Copywriting – mitä se on?

Tämä on todennäköisesti tärkein asiantuntijan taito, josta et ole koskaan ennen kuullut. Tätä taitoa ei opeteta juuri missään, varsinkaan asiantuntijoiden korkeakouluopintojen lukujärjestyksissä.

Tämän taidon avulla varmistat paikkasi työhaastattelussa, saat sovittua tapaamisen potentiaalisen asiakkaan kanssa ja vakuutat esimiehesi palkankorotuksesi perusteista. 

Kyseessä on myyvän kirjoittamisen taito. 

Ihmisten välinen kommunikaatio on suurelta osin vakuuttamista ja vaikuttamista. Miksi lukijan pitäisi ostaa ideasi? Miksi sinut pitäisi kutsua työhastatteluun? Miksi tarjouksesi on parempi kuin kilpailijasi?

Copywritingin avulla opit erottumaan massasta ja koukuttamaan lukijasi. Mitä paremmin myyt ideoitasi ja ehdotuksia kirjallisessa muodossa, sen parempia tuloksia on sinun lupa odottaa asiantuntijaurallasi.

Esiintymisvalmennus

Olen Petteri Niemi ja toimin kouluttajanasi. Tässä tietoa minusta:

– yrittäjä omassa firmassani, joka auttaa asiantuntijoita ja asiantuntijayrityksiä myymään ja markkinoimaan omaa osaamistaan

– työskennellyt huipputason asiantuntijaorganisaatioissa Suomessa ja ulkomailla

– julkaissut kaksi kirjaa asiantuntijaosaamisen markkinoinnista ja asiakashankinnasta

– kouluttaja AlmaTalentin Seduo -onlinealustalla erikoistumisaluuena asiantuntijamyynti ja -esiintyminen

– Keynote-puhuja Puhujatorin listoilla

– koulutusvastaava Helsinki Toastmasters -kerhossa, jonka tarkoituksena on parantaa jäsentensä puhe- ja esiintymistaitoja

– ollut perustamassa etäpuhumiseen ja -esiintymiseen keskittyvää asiantuntijaryhmää Etäpuhemestareita

– ekonomi KTM (Hanken School of Economics)

– lakimies OTM (Helsingin yliopisto)

Esittelyssä alustan resurssit

Avainresurssi #1 – Seuraava Askel -kurssi

Kattava kurssikokonaisuus asiantuntijatyönhakuun. Opi, miten saat löydettyä ja napattua seuraavan unelmetyöpaikkasi.

(Avainresurssin hinta yksinään 49,60 euroa)

Sanottua:

“Selkeä ja hyvä kurssi, joka antaa itseluottamusta ja hyviä vinkkejä työnhakuun. Muutaman kuukauden jälkeen löysin seuraavan ura-askeleeni. Kiitos!”

Jesse, Vastavalmistunut markkinointialan ammattilainen

“Kurssin vinkkien avulla sain sanoitettua oman osaamiseni kiinnostavalla tavalla vastaamaan sitä, mitä asiantuntijatoimialani työnantajat etsivät. Kattavien harjoitteiden avulla pystyin myös vastaamaan työhaastattelukysymyksiin itsevarmasti. Lopulta nappasin paikan hyvästä asiantuntijaorganissatiosta!”
Janne, Arkkitehti

“Minulle avun pyytäminen on ollut aina vaikeaa. Tämä nettikurssi oli oikein hyvä matalan kynnyksen mahdollisuus harjoitella työnhakutaitojani. Valmiiden pohjien avulla sain huomiota osakseni ja pääsin erittäin mielenkiintoiseen harjoittelupaikkaan. Toivottavasti saan vielä myytyä osaamiseni, jotta saan vakinaistettua paikkani.”

Minttu, HR-ammattilainen

Avainresurssi #2 – Asiakashankinnan Alkemia

Suomen kattavin asiantuntijoiden asiakashankintaan keskittyvä kurssikokonaisuus, jossa on luentomateriaaleja yli 24 tuntia.

Bonuksena Myynnin Mindset minikurssi, jonka avulla pääset eroon myyntipelostasi.

 (Avainresurssin hinta yksinään 197,16 euroa)

Sanottua:

“Asiakashankinnan Alkemia -kurssi yllätti postitiivisesti. Tiivis ja käytännönläheinen paketti asiakashankinnan keskeistä asioista harjoituksineen. Uskon, että koko kurssi antaa syvällistä tietoa ja hyödyttää kaikkia ammattilaisia, jotka haluavat kehittää taitojaan. Suosittelen mielelläni.”

Markku Silvennoinen, hallintonotaari, tietokirjailija, kouluttaja

”Petterin pitämä workshop [perustuen Asiakashankinnan Alkemia -kurssiin] oli tehokas ja yksinkertainen ja antoi meille uusia ja toimivia työkaluja suunnitella asiakashankintaamme.”

Henrik af Ursin, Osakas, Asianajotoimisto Merilampi

Avainresurssi #3 – Karismaattinen Asiantuntija -esiintymisvalmennus

Suomen kattavin online-muotoinen esiintymisvalmennus yli 80 luennollaan ja 100 käytännön harjoitteella. Opit esiintymään karismaattisesti ja vakuuttavasti muun muassa myyntitilanteissa, työhaastatteluissa ja seminaaritilanteissa. Myös etänä!

 (Avainresurssin hinta yksinään 297,60 euroa)

Sanottua:

“I had a speaking engagement to prepare for, and came with a specific request to Petteri for a consultation. I was very happy with how attentive Petteri was to my particular situation. It was easy to cooperate and I got specific answers to my questions. Now I feel more confident about my speech preparation and have concrete points to concentrate on.”

Anastasiia Semykin, Entrepreneur, Social media and communications consultant

“Minulla oli edessäni tärkeä esiintymistilaisuus englanniksi ja tarvitsin coachausta puheen rakentamisessa ja sen harjoittelemisessa. Petterin ohjauksessa sain erittäin hyviä neuvoja sekä rohkaisua esiintymiseni suhteen. Opit olivat suoraan vietävissä käytäntöön. Valmistautuminen onnistui ja esiintymistilanne meni loistavasti!”

Aleksi Hokkanen, Oikeustieteilijä 

Avainresurssi #4 – Copywriting Asiantuntijoille

Copywriting Asiantuntijoille on yksi harvoista ellei jopa Suomen ainoa myyvän kirjoittamisen kurssi, joka on suunnattu pelkästään asiantuntijoille.

Opi vakuuttamaan lukijasi, on se sitten asiakkaasi, potentiaalinen työnantajasi tai esimies, joka on vastuussa palkankorotuksestasi.

 (Avainresurssin hinta yksinään 148,80 euroa)

Sanottua:

Avustimme Suomen johtavaa viestintäpalvelujen tarjoajaa, LINK Mobilityä, heidän nettisivujensa copywriting -projektissa. LINK Mobility odottaa nettisivujensa kautta lisääntyvissä määrin yhteydenottoja, joten lähes koko sivusto on kirjoitettu uudelleen, erityisesti yksi asia mielessä – tuloksellinen myynti.

“Yhteistyö oli sujuvaa ja materiaali toimitettiin selkeässä muodossa, jonka perusteella päivitysten vieminen sivustolle oli helppoa. Lisäksi myös aikataulussa pysyttiin.”

Jussi Korpela, Suomen Talousjohtaja – LINK Mobility

Avainresurssi #5 – Sateentekijä -kirja

184-sivuinen kirja asiantuntijoille, jotka haluavat menestyä asiantuntijaurallaan myymällä ja markkinoimalla osaamistaan ja asiantuntijuuttaan oikein. Opus on eKirjan lisäksi äänikirjana.

Extramateriaalina muun muassa useita tuhansia euroja tuottanut “Sateentekijän käsikirjoitus”

 (Avainresurssin hinta yksinään 39,68 euroa)

Sateentekijä

Sanottua:

“Tässä kirjassa on paljon sellaisia asioita, mitä itsekin olen intuitiivisesti miettinyt tai muita kirjoja lukemalla, mutta kirjoittaja osaa sanoittaa ne hyvin, ytimekkäästi ja ymmärrettävästi osoittaen asioiden väliset yhteydet.”

Jaakko Laitinen, Lakimies, Helsinki

“This is a complete guide for any Intellectual Property Professional. The book includes a lot of practical advice on how to develop more business opportunities. Great read!”

Arvostelu kirjan englanninkielisestä versiosta Amazon UK:ssa 

Avainresurssi #6 – Asiantuntija Linkkarissa -kurssi

Asiantuntijat kammoksuvat LinkedIniä – ja syystä. Kurssilla käydään läpi, miten asiantuntija kasvattaa mainettaan, saa lisää asiakkaita ja nappaa unelmiensa työpaikan Linkkarista ilman luotaantyöntävää hypetystä.

 (Avainresurssin hinta yksinään 49,60 euroa)

Sanottua:

Avainresurssi #7 – Toimeksianto Etänä -kurssi

Koronaviruksen vuoksi yritysten toimeksiantohankinta siirtynyt entisestään online-kanaviin. Kurssilla käydään läpi mikä on muuttunut ja miten varmistat, että kassavirtasi on luotettavaa haastavista olosuhteista huolimatta.

 (Avainresurssin hinta yksinään 198,40 euroa)

Sanottua:

“Toimeksianto Etänä kurssi oli huippu! Koronan vuoksi jouduimme siirtämään myyntimme enemmän verkkoon. Kurssin avulla olemme saaneet jatkuvasti lisää yhteydenottoja ja saamme tehtyä etämyyntitapaamisista asiakkuuksia.”

Tilitoimistoyrittäjä, Helsinki

“I was very pleased with marketing and copywriting services of Petteri Niemi Consulting. Not only did they economically use Google Ads to increase my weekly leads substantially, they also had great ideas to improve the user experience on my website. They are very smart and dedicated and I would highly recommend them.”

Lawrence Shaw – Owner of Integralpatent – US, CA

Avainresurssi #8 – Esiintymiskammosta eroon 30 päivässä

Suuri osa ihmisistä ei pidä esiintymisestä esiintymiskammosta johtuen. Monessa tutkimuksessa ihmiset ovatkin rinnastaneet esiintymispelon vakavuudessaan kuolemanpelkoon.

Tällä kurssilla opit hallitsemaan ramppikuumettasi ja opit nauttimaan perhosista vatsassasi ennen esiintymistilanteita.

 (Avainresurssin hinta yksinään 99,20 euroa)

Sanottua:

“Olen pitkään kärsinyt pahasta esiintymisjännityksestä. Kurssilla kasvatettiin itsevarmuutta omaan osaamiseen ja rakennettin henkilökohtainen rutiini, jota noudattaa ennen esiintymistilannetta. Opin kohtaamaan pelkoni ja olen pikkuhiljaa jopa alkanut nauttia esiintymisestä. Iso suositus!”

Tiina, pitkäaikainen esiintymisjännittäjä

Avainresurssi #9 – Bonuspinkka testattuja ja toimivia materiaaleja valmiina käyttöösi

Yhteensä yli 50 valmista pohjaa asiantuntijaurasi tärkeimpiin hetkiin alkaen työhakemuksesta ja CV-pohjista päätyen asiantuntijapalveluiden myyntikäsikirjoitukseen ja ihanneasiakas-avatariin.

 (Bonuspinkan arvo yhteensä 999 euroa)

Avainresurssi #10 – Perustajajäsenstatus

Mahdollisuus päästä perustajajäseneksi ekslusiiviseen yhteisöön, jonka tarkoituksena on jakaa tietoa, taitoa, toimintatapoja ja toimeksiantoja. 

Perustajajäsenet saavat rahanarvoisia etuja uusista resursseista sekä etuvarasuoikeuden alustan tapahtumiin.

(Perustajajäsenstatuksen arvo: Ei voi mitata)

Resurssien arvo yhdessä: 2079,04€ (sis.alv)

Suoritettujen kurssien jälkeen, saat itsellesi lisämaksutta sertifikaatin, jonka avulla voit osoittaa pätevyytesi esimerkiksi potentiaaliselle työnantajalle tai laittaa sen näkyville LinkedIniin.

Kuinka paljon jäsenyys alustalla oikein maksaa?

Miljoonia? Satatonnia? 2079,04€? 🙂

Ei tietenkään.

Laskutamme sinulta viikon välein 14,99€ (sis. alvin) täydestä pääsystä alustan materiaaleihin. 

 Voit peruuttaa tilauksesi milloin vain, jos et ole tyytyväinen. Et sitoudu yhtään mihinkään.

HUOM! Rajoitetun ajan voit hankkia alustan ensimmäiseksi viikoksi käyttöösi vain yhdellä eurolla. Saat siis käsiisi yli 100 luentoa asiantuntijan menestystaitoihin liittyvää materiaalia alle kahvikupin hinnalla.

Käytä kassalla Kuponkikoodia AVAIMET painamalla “Add Coupon”, syöttämällä koodi ja painamalla “Apply”.

Ole nopea sillä tarjous päättyy pian.

Pääset heti kirjautumaan alustalle ja saat pääsyn kaikkiin luentoihin.

Kurssi järjestetään Teachable-alustalla, joka on yksi maailman suosituimmista ja parhaista alustoista Online-kurssien järjestämiseen. Alustalla on satoja tuhansia käyttäjiä ja se on täysin turvallinen. Omia oppilaita minulla on yli 160.

Meillä käy kaikki normaalit maksukortit, Credit tai Debit, aivan kuin normaalilla kauppareissulla. Tietosi ovat täysin salattuja, eikä meillä ole niihin pääsyä. Tiedämme vain, että olet suorittanut maksusi.

Kassalla luot itsellesi tilin, jonka avulla kirjaudut alustalle. Voit myös käyttää kuponkikoodisi, mikäli sinulla on sellainen. Jos sinulla on haasteita maksamisen kanssa, voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen petteri@petteriniemi.com

30 päivän takuu

30-päiväinen takuu

Kokeile riskittä ensimmäisen 30 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen alustan sisältöihin, voit vaatia rahasi takaisin tältä ajalta.

Kokeilemalla et voi toisin sanoen hävitä.

Kuvittele itsesi viiden vuoden päästä

Liity Menestyksen avaimet -koulutusalustalle, jos haluat päästä eroon epävarmuudesta ja löytää selkeän väylän eteenpäin.

Missä haluat olla viiden vuoden päästä?

Nappaa unelmatyöpaikkasi, hanki asiakkuuksia, opiskele esiintymään vakuuttavasti ja kirjoittamaan myyvästi – ja tee visiostasi totta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jäikö jotain mielen päälle? Voit lähettää minulle meiliä osoitteeseen petteri@petteriniemi.com. Vastaan yleensä muutaman päivän viiveellä.

TÄSSÄ VASTAUKSIA USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

V: Kurssialustan avulla opiskelet missä ja milloin vain, millä tahansa laitteella. Tämä on loistava vaihtoehto kiireiselle asiantuntijalle. Voit opiskella täysin omilla ehdoillasi, esimerkiksi matkustaessasi tai sohvalla makoillen. Unohda hienhajuiset luokkahuoneet ja turhat verkostoitumiskoulutustilaisuudet, joihin olet pakotettu menemään.

V: Takaan, että tämä toimii myös sinun asiantuntijatoimialallasi olettaen, että ratkaiset asiakkaaltasi painavia ongelmia. Jos et jostain syytä yrityksestä huolimatta saa tuloksia, voit aina vedota takuuseesi.

V: Voit vähentää kurssialustamaskun yrityksesi verotuksessa koulutusmenoina tämän ohjeen mukaisesti. Voit vähentää kulut myös henkilökohtaisessa verotuksessasi tulonhankintamenona kuten tässä ohjeessa kerrotaan.

Kurssimateriaali on niin kauan käytettävissäsi kuin jäsenyytesi on voimassa. Ladattavat resurssit ovat käytössäsi niin kauan säilytät niitä itselläsi.

On selvää, että kaikilla asiantuntijoilla ei ole mahdollisuuksia investoida suuria rahoja koulutukseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Haluan kuitenkin tarjota tähän mahdollisuuden mahdollisimman monelle. Totta kai minulla on myös oma lehmä ojassa. Mitä parempia tuloksia alustan opiskelijat saavat, sitä todennäköisemmin he suosittelevat alustaa eteenpäin ja mahdollisesti päätyvät henkilökohtaisiksi asiakkaikseni, josta voin laskuttaa enemmän.

Kyllä voit. Laita minulle viesti osoitteeseen petteri@petteriniemi.com kaksi päivää ennen seuraavaa laskutuspäivää. Tauolla sinulla ei kuitenkaan ole pääsyä materiaaleihin. Voit jatkaa jäsenyyttäsi laittamalla meiliä saman osoitteeseen.

V: Rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että lyhyellä aikavälillä Netflix vie viihdyttävyydessään voiton, vaikka kovasti yritän tehdä myös opiskelusta mielekästä. Pitkällä aikavälillä tämä opiskelualusta parantaa asiantuntijaurasi laatua ja vähentää stressiäsi. Kyseessä on valinta, johon vain sinä voit vaikuttaa.

V: Kyllä on. Laita minulle viesti osoitteeseen petteri@petteriniemi.com niin katsotaan paras ratkaisu juuri sinun yrityksellesi!

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

Tietosuojaseloste