fbpx

Sateentekijä -asiakashankintakoulutus

Asiantuntijapalvelujen markkinointi

Sateentekijä -asiakashankintakoulutuksen avulla opit hankkimaan tehokkaasti lisää asiakkaita ja toimeksiantoja asiantuntijayritykseesi, vaikka et erityisesti pitäisi markkinoinnista ja myynnistä. 

Myyntiskeptisyys ja -vastaisuus todennäköisesti onkin lähtökohtasi asiantuntijana. Koulutuksen tarkoituksena ei ole tehdä sinusta heleä-äänistä ja ärsyttävää puhelinmyyjää, vaan miettiä konkreettisia keinoja, miten tasapainoilla asiantuntija-statuksen ja tuloksellisen toimeksiantohankinnan välillä.

Saatat olla asiantuntijayrittäjä, asiakashankinnasta vastaava asiantuntija tai tiimijohtaja, joka haluaa saada omista asiantuntijoistaan enemmän irti. Varaa alapuolelta maksuton konsultaatio niin katsotaan miten asiakashankintanne tuloksia voitaisiin parantaa.

Ratkaisumme (myös etänä)

Sateentekijä -asiakashankintakoulutus

Puolen päivän mittainen Workshop-muotoinen koulutus asiantuntijayrityksellesi tai tiimillesi asiakashankinnasta, erityisesti asiantuntijapalvelujen näkökulmasta. Koulutuksessa käydään läpi asiakashankinnan perusasiat ilman turhaa jargonia konkreettisin esimerkein ja tehtävin. Jos koulutuksen jälkeen koette, että ette saa tienattua investointianne ainakin 10-kertaisesti takaisin uusien toimeksiantojen muodossa, koulutus on maksuton.

Sateentekijä -asiakashankintavalmennus

Kuukauden mittainen intensiivinen yksilövalmennus asiakashankinnan konsepteista. Kaksi kertaa viikossa tapahtuvan parituntisen aikana mietitään miten omaa asiantuntijuutta voitaisiin tuoda paremmin esille, miten myyntitapaamisia saadaan hankittua luotettavasti ja miten myyntitapaamiset käännetään toimeksiannoiksi. Jos valmennettava asiantuntija kokee, ettei saa tienattua investointia ainakin 10-kertaisesti takaisin uusien toimeksiantojen muodossa, on valmennus maksuton.

Räätälöity kokonaisuus

Laaditaan asiantuntijayrityksellesi vielä yksilöllisempi ratkaisu.

Koulutuksemme sopii sinulle hyvin, jos…

 …haluat saada enemmän toimeksiantoja ja asiakkuuksia myyntitilanteistasi

…haluat, että pystyt paremmin paketoimaan asiantuntijapalvelusi vastaamaan asiakkaasi tarpeita

…haluat nostaa hintojasi vastaamaan asiantuntijuutesi laatua

…ymmärrät, että asiantuntijapalveluiden myynnissä etiikka on kaiken a ja o

Saatat olla kiinnostunut, mitä asiakkaani ovat itse sanoneet Workshopista. Tutustu SoulOnesin asiakaskertomukseen klikkaamalla viereistä heidän logoaan.

Suosituksia

Oletko asiantuntija, joka on vasta keräämässä informaatiota siitä, miten parantaa asiakashankinnan tuloksia?

Aloita tästä! 

Vierestä löydät nauhoitteen webinaaristani “Kuinka rakennat asiantuntijabisneksellesi luotettavan asiakashankintasysteemin?”

Webinaarissa oli paikalla yhteensä 272 asiantuntijaa ja olen varma, että palautteen perusteella myös sinä nautit siitä.

Fokus

Erikoistumme ainoastaan asiantuntijapalveluiden promootioon. Fokuksemme ansiosta ymmärrämme liiketoimintasi tavoitteet ja osaamme artikuloida miten asiantuntijapalvelusi tuottavat lisäarvoa asiakkaillesi.

Eksklusiivisuus

Suurin osa palveluistamme on eksklusiivisia. Emme ota vastaan toimeksiantoja kilpailijoiltasi, jos vaarana on intressien konflikti. Tavoitteenamme on tehdä sinusta markkinasi johtava asiakasmagneetti.

Tulostakuu

Sovimme kanssasi tavoitteet palveluillemme. Jos emme pääse asetettuihin tavoitteisiin, työskentelemme maksutta. Yritäpä löytää toimijaa, joka seisoo yhtä vahvasti palvelunsa takana.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi alapuolelta.

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!

esiintymisjännitys