fbpx

Sateentekijät

#75 Missä ihmeessä on Suomen kaikki webbikamerat?

Aloin pikkuhiljaa kyllästyä läppärin kameran laatuun, joka jostain syystä on heikentynyt viime viikkojen aikana kovan käytön myötä. Halusin hankkia kerralla hyvän webbikameran, joka kestäisi käytössä ainakin seuraavat viisi vuotta.

Mars, googleen siis!

Parin tunnin jälkeen piti nöyrtyä.

Joka paikka huutaa ei oota. Kysyntä on ilmeisesti räjähtänyt käsiin ja tukkuritkin antavat arvioksi ”yli kolme viikkoa”.

Tässä vaiheessa olisin ollut valmis maksamaan korkeammankin hinnan hyvästä webbikamerasta. Onneksi sain eräältä ystävältäni hänen kameransa lainaan siksi aikaa, että elektroniikkaliikkeet alkavat saamaan uusia toimituksia.

Palveluiden ja tavaroiden kysyntä muuttuu aina olosuhteiden muuttuessa. Nyt olisi siis esimerkiksi todella kova uusi markkina elektroniikkatoimijoille.

Myös asiantuntijapalveluiden osalta kysyntä on muuttunut uusiin muotoihin. On siis löydettävä keinoja siihen, miten kysynnän kohdentuminen saadaan selvitettyä. Paras tapa on käydä dialogia asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Miten palvella heitä parhaiten?

Asiakashankinnan Alkemia -onlinekurssin kokeilujaksolla saat selville 10 parasta kysymystä, joita kysyä asiakaskunnaltasi, joiden avulla muokkaat huipputarjouksesi vastaamaan nykyolosuhteita.

Nappaa se täältä eurolla ja alvilla.

”Asiakashallinnan Alkemia -kurssin kokeilujakso yllätti postitiivisesti. Tiivis ja käytännönläheinen paketti asiakashallinnan keskeistä asioista harjoituksineen. Uskon, että koko kurssi antaa syvällistä tietoa ja hyödyttää kaikkia ammattilaisia, jotka haluavat kehittää taitojaan. Suosittelen mielelläni.”

– Markku Silvennoinen, hallintonotaari, tietokirjailija, kouluttaja

Mene siis tänne:

www.petteriniemi.com/tarjous

#77 Asiakaskertomus SoulOnes

Asiakaskertomus SoulOnes SoulOnesin Susannelle ja Jarnolle järjestettiin puolen päivän mittainen Workshop liittyen asiakashankintaan asiantuntijayrityksen näkökulmasta. Workshopin painotusalueina oli erityisesti se, että miten myyntiä voidaan edistää

Read More »

#76 Kuinka monta B2B-liidiä Facebookista saa tonnilla?

Kuinka monta B2B-liidiä Facebookista saa tonnilla? -case study   Aikajana: 12.5.2020-30.5.2020 Kampanjan tavoitteet: Liidigenerointi, konsultoinnin ja online-kurssien myynti, sähköpostilistan kasvattaminen, Facebook yleisöjen kasvattaminen   Miten

Read More »

#74 Upouusi kurssi asiantuntijatyönhakuun

Sateentekijät #74 Upouusi kurssi asiantuntijatyönhakuun Olen työskennellyt viime aikoina kovasti uuden kurssikokonaisuuden kanssa, joka keskittyy asiantuntijuuden markkinointiin hieman eri näkökulmasta. Työnhaun näkökulmasta. Jos siis olet

Read More »

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!