fbpx

Liidimagneetti -markkinointistrategia

Liidimagneetti -markkinointistrategian avulla laadimme asiantuntijayrityksellesi selkeän markkinointistrategian, jonka avulla ihanneasiakkaasi löytävät sinut ja ottavat yritykseesi yhteyttä.

Usealla asiantuntijayrityksellä ei tunnu olevan halua tai osaamista markkinoinnin suhteen. Osittain se johtuu puutteellisesta koulutuksesta, osittain asiantuntijaluonteesta, joka on usein skeptinen oman osaamisen ja yrityksen esille tuontiin. Markkinoinnin edut ovat kuitenkin valtavat. Lisää asiakkaita ja toimeksiantoja, vähemmän asiakashankinnan stressiä, parantunut ammattimaine ja niin edelleen. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Saatat olla asiantuntijayrittäjä tai asiantuntijayrityksen asiakashankinnasta henkilö, joka haluaa saada parempia asiakashankinnan tuloksia. Varaa alapuolelta maksuton konsultaatio niin katsotaan miten markkinoinnin avulla teille voitaisiin saada enemmän asiakkaita ja toimeksiantoja.

Ratkaisumme

Markkinointistrategia

Markkinointistrategian laatiminen alkaa siitä, että istumme alas kanssasi ja laadimme yrityksellenne selkeät markkinoinnin tavoitteet. Tavoitteiden selvittämisen jälkeen pohdimme, miten tavoitteisiin päästään. Jokainen asiantuntijayritys on erilainen, joten ei ole olemassa toimivaa ratkaisua, joka sopisi kaikille. Siksi käymme läpi tarkasti eri vaihtoehdot asiantuntijayrityksesi toimialan huomioiden.

Tapaamisen jälkeen muotoilemme yrityksellesi huipputarjouksen, josta asiakkaasi ei voi kieltäytyä. Kirjoitamme sinulle myös valmiit mainostekstit lähetettäväksi niihin kanaviin, joissa potentiaaliset asiakkaasi ovat. Sinun vastuullesi jää vain valmiiden kampanjoiden toteuttaminen ja seuraaminen.

Markkinointistrategia + toteutus

Usein on niin, että asiantuntijaa ei voisi vähempää kiinnostaa markkinointikampanjan seuraaminen tai toteuttaminen. Ja se on täysin ok! Teemme mieluusti myös toteutuksen puolestanne, jos niin haluatte. Tällöin säästät aikaasi asiakastyöllesi eikä sinun tarvitse painia ärsyttävien markkinointialustojen kanssa.

Tässä tapauksessa markkinointistrategian laatimisen jälkeen lanseeraamme kamppanjasi ja jäämme seuraamaan sen suoritumista. Raportoimme sinulle sen edistymisestä niin useasti kuin haluat.

Markkinointistrategia sopii sinulle hyvin, jos…

 …haluat saada enemmän yhteydenottoja ja toimeksiantoja asiantuntijayritykseesi

…haluat, että ihmiset tunnistavat sinut asiantuntija-aiheesi auktoriteettina

…haluat toimeksiantojen lisäksi kasvattaa ammattimainettasi 

…haluat keskittyä samanaikaisesti omaan asiakastyöhösi

Suosituksia

#77 Asiakaskertomus SoulOnes

Asiakaskertomus SoulOnes SoulOnesin Susannelle ja Jarnolle järjestettiin puolen päivän mittainen Workshop liittyen asiakashankintaan asiantuntijayrityksen näkökulmasta. Workshopin painotusalueina oli erityisesti se, että miten myyntiä voidaan edistää

Read More »

Oletko asiantuntija, joka on vasta keräämässä informaatiota siitä, miten saada enemmän yhteydenottoja?

Aloita tästä!

Tutustu blogipostaukseeni, jossa käyn tarkasti läpi miten sain tuhannen euron investoinnilla 171 liidiä sekä kauppaa yli 3 136 eurolla Facebook-mainonnan avulla.

Fokus

Erikoistumme ainoastaan asiantuntijapalveluiden promootioon. Fokuksemme ansiosta ymmärrämme liiketoimintasi tavoitteet ja osaamme artikuloida miten asiantuntijapalvelusi tuottavat lisäarvoa asiakkaillesi.

Eksklusiivisuus

Suurin osa palveluistamme on eksklusiivisia. Emme ota vastaan toimeksiantoja kilpailijoiltasi, jos vaarana on intressien konflikti. Tavoitteenamme on tehdä sinusta markkinasi johtava asiakasmagneetti.

Tulostakuu

Sovimme kanssasi tavoitteet palveluillemme. Jos emme pääse asetettuihin tavoitteisiin, työskentelemme maksutta. Yritäpä löytää toimijaa, joka seisoo yhtä vahvasti palvelunsa takana.

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!

esiintymisjännitys