fbpx

Sateentekijät

#68 Kaksi kärpästä puolikkaalla iskulla

Äänitysstudio on vihdoin sulkeutunut ja mikrofonit hiljentyneet. Vasta ilmestynyt Sateentekijä -kirjani on saatu vihdoin luettua MP3-muotoon.

Nappasin noin neljätuntisesta kirjasta noin 20 minuutin pätkän kuunneltavaksi etukäteen, jotten tarjoa sikaa täysin säkissä. Voit kuunnella nauhoitteen täältä:

www.petteriniemi.com/sateentekija

Haluan juhlistaa tämän projektin valmistumista tarjoamalla kaksi kirjaa puolen hinnalla.

Saat nyt siis sekä Sateentekijä eKirjan että äänikirjan yhdessä -50% alkuperäisestä eKirjan hinnasta. Kaksi kärpästä puolikkaalla iskulla siis.

Käytä siis kuponkikoodia Sateentekija, ja valmistaudu parantamaan asiakashankintasi tuloksia. Näitä on tarjolla tosin vain rajattu määrä, joten vain nopeimmat palkitaan.

Saat kirjaduolle elinikäisen takuun.

www.petteriniemi.com/sateentekija

Jos olet ehtinyt hankkia jo kirjan aikaisemmin, äänikirjaversio on nyt ilmestynyt Teachable-tilillesi, kuten olen luvannut.

1. Esiintymisvalmennus vai 2. esiintymiskoulutus?

Esiintymisvalmennus vai esiintymiskoulutus? Jokainen asiantuntija ja asiantuntijayritys on erilainen. Tämä tarkoittaa totta kai sitä, että myös esiintymiseen liittyvät tavoitteet poikkeavat huomattavasti. Jotkut tarvitsevat yleisiä suuntaviivoja,

Read More »

#78 ”Your research is second to none”

#78 ”Your research is second to none”   Miten asiantuntija voi erottua kilpaillussa tilanteessa, oli se sitten esimerkiksi työhaastattelu tai uusasiakastapaaminen? Musiikkijournalisti John Ruskin, taiteilijanimeltään

Read More »

#77 Asiakaskertomus SoulOnes

Asiakaskertomus SoulOnes SoulOnesin Susannelle ja Jarnolle järjestettiin puolen päivän mittainen Workshop liittyen asiakashankintaan asiantuntijayrityksen näkökulmasta. Workshopin painotusalueina oli erityisesti se, että miten myyntiä voidaan edistää

Read More »

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!

esiintymisjännitys