fbpx

Sateentekijät

#61 Yksi kysymys, jonka avulla tiedät minne panostaa markkinoinnissasi

 

Jokainen asiantuntija ja konsultti on työssään huomannut, että suuri osa yhteydenotoista ei tule johtamaan toimeksiantoon. Voi olla kyse siitä, että asiakas vasta kartoittaa omia vaihtoehtojaan, tai ihan vain siitä, että palvelu, tuote, naama tai persoona ei miellytä. Ja potentiaalisella asiakkaalla on tähän valikointiin täysi oikeus.

Kuitenkin.

Jokainen asiantuntijayritykseesi kohdistunut yhteydenotto tarjoaa sinulle kallisarvoista tietoa kohdeyleisösi haasteista, kipupisteistä ja tavoitteista.

Todella moni tuntuu pitävän puhelua tai tapaamista, joka ei johda toimeksiantoon jollakin tasolla epäonnistumisena. Mitä se onkin siinä tapauksessa, jos jätät keräämättä kullanarvoista tietoa, jota pokasi sinulle kertoo.

Yksi kysymys, mikä jokaisessa tapaamisessa tulisi kysyä, on: ”Mistä sait kuulla meistä?”

Vastauksena on yleensä:

”Henkilö X suositteli”

”Näin postauksesi aiheesta X LinkedInissä”

”Etsin palvelua X Googlesta ja nettisivunne tulivat vastaan”

Haastan sinut kysymään seuraavilta sadalta yhteydenottajalta, toimeksianto tai ei, tämän kysymyksen ja tekemään aiheesta taulukon. Tiedät tämän jälkeen, minne sinun erityisesti kannattaa sijoittaa markkinointieurojasi ja kenelle suosittelijallesi sinun tulisi osoittaa erityistä kiitollisuutta.

#60 Asiantuntijamarkkinoinnista neljännesvuosisadan takaa

Sateentekijät #60 Asiantuntijamarkkinoinnista neljännesvuosisadan takaa Jorma Sipilän kirja ”Asiantuntijapalvelujen markkinointi” vuodelta 1992. Todella kovaa settiä. Kirja on vielä tänä päivänäkin hyvin relevantti, koska fundamentaalisella tasolla

Read More »

#58 LinkedInin vaiettu varjopuoli

Sateentekijät #58 LinkedInin vaiettu varjopuoli Itselleen on helppo uskotella, että tekee tehokkaasti töitä, vaikka on vartin välein päivittelemässä LinkedIn-feediä uusien tykkäysten ja kommenttien perässä. Samalla

Read More »

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!