fbpx

Sateentekijät

#66 Tuliko joulu sittenkin?

Aamulla sai hieraista silmiään katsoessaan ulos. Lunta oli satanut enemmän kuin melkein koko viime talvena yhteensä.

Näin ainakin täällä etelässä.

Valkea maa huhtikuun puolivälissä on suhteellisen epätavallista ainakin näillä leveysasteilla. Ja varsinkin täysin lumettoman joulun jälkeen.

En tarkastanut lumitilannetta vain kertaan tai kahteen tänä aamuna. Vilkuilin ikkunasta ulos valehtelematta varmaan lähemmäs kymmenen kertaa, jotta havaintoni varmasti piti paikkaansa.

Kun sitten istahdin tietokoneeni ääreen miettimään mistä sähköpostilistalleni kirjoittaisin, ajatukseni löivät tyhjää. Jostain syystä pääni sisään oli jäänyt soimaan levy ”Eihän hemmetti lunta voi sataa huhtikuussa näin paljoa!”.

Sitten tajusin. Totta kai!

Olen kirjoittanut paljon siitä, miten potentiaalisen asiakkaan huomiota voidaan herättää hyvällä ja erottuavalla viestillä. Ilman asiakkaasi huomiota on mahdotonta tehdä hänelle myyntiä.

Hyvän viestin ominaisuuksiin kuuluu se, että se erottuu massasta. Tavallinen on tylsää eikä kiinnitä huomiota. Viestissäsi pitää olla elementti, joka saa potentiaalisen asiakkaan hieraisemaan silmiään ja katsomaan uudelleen, että hän varmasti luki tai näki oikein. Vähän niin kuin minä ja moni muu ihminen, jotka aamulla päätyivät päivittelemään lumitilannetta moneksi minuutiksi.

”Eihän hemmetti noin hyvää tarjousta voi tehdä!”

”Eihän tuo tyyppi voi tuntea yritykseni ongelmia näin hyvin?”

”Mitä ihmettä – ethän sinä tuollaista tulostakuuta voi antaa?!”

Asiakashankinnan Alkemia kurssilla käymme tarkasti läpi, miten asiantuntijat voivat tehdä markkinointiviestintää, joka on ammattimaista, mutta erottuvaa. Hyvä viesti takaa lisää asiakkaita ja toimeksiantoja oli sitten lunta maassa tai ei.

Nappaa oma 7 päivän kokeilujaksosi hintaan euro + alvi (1.24€) ennen kuin tarjous päättyy!

www.petteriniemi.com/tarjous

#77 Asiakaskertomus SoulOnes

Asiakaskertomus SoulOnes SoulOnesin Susannelle ja Jarnolle järjestettiin puolen päivän mittainen Workshop liittyen asiakashankintaan asiantuntijayrityksen näkökulmasta. Workshopin painotusalueina oli erityisesti se, että miten myyntiä voidaan edistää

Read More »

#76 Kuinka monta B2B-liidiä Facebookista saa tonnilla?

Kuinka monta B2B-liidiä Facebookista saa tonnilla? -case study   Aikajana: 12.5.2020-30.5.2020 Kampanjan tavoitteet: Liidigenerointi, konsultoinnin ja online-kurssien myynti, sähköpostilistan kasvattaminen, Facebook yleisöjen kasvattaminen   Miten

Read More »

#74 Upouusi kurssi asiantuntijatyönhakuun

Sateentekijät #74 Upouusi kurssi asiantuntijatyönhakuun Olen työskennellyt viime aikoina kovasti uuden kurssikokonaisuuden kanssa, joka keskittyy asiantuntijuuden markkinointiin hieman eri näkökulmasta. Työnhaun näkökulmasta. Jos siis olet

Read More »

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!