fbpx

Sateentekijät

#53 Hakukonemarkkinointi – valloita jäävuoren huippusi

Suurinta osaa ihmisistä ja yrityksistä ei kiinnosta lakipalvelujen hankkiminen juuri nyt. Joka hetki kuitenkin pieni osa massasta harkitsee juristin palkkaamista juridisten ongelmiensa ratkaisemiseen. Yksityishenkilöiden kohdalla kyse voi olla testamentin tai avioehdon laatimisesta, kun taas start-up-yritys voi haluta suojata brändinsä tavaramerkillä. Vain jäävuoren huippu potentiaalisista lakiasiakkaistasi haluaa ostaa JUURI nyt.

Kun itse etsit tietoa tuotteista ja palveluista, tai haluat varmistaa tuttavaltasi kuulemasi suosituksen, Google on siinä tapauksessa sinulle todennäköisin ensimmäinen osoite. Sama tilanne on myös lakiasiakkaittesi kohdalla. Hakukonehakusanat filtteröivät muut kuin ne potentiaaliset lakiasiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita palveluksistasi juuri tällä hetkellä. Tämän vuoksi hakukonemarkkinointi on digitaalisen markkinoinnin tehokkain asiakashankinnan keino lakiasiakkaiden hankintaan, koska se erottelee tulikuumat asiakasprospektit muista.

Parhaat oikeudenalat hakukonemarkkinointiin Suomessa ovat perhe- ja perintöoikeus, työoikeus, immateriaalioikeus. Toisin kuin Yhdysvalloissa, jossa yhden klikkauksen hinta voi nousta useaan sataan dollariin, Suomessa saat palveluista kiinnostuneen henkilön nettisivuillesi oikeudenalasta riippuen parilla eurolla.

Hakukonemarkkinointi itsetehtynä on kuitenkin monimutkaista ja aikaa vievää. Markkinointiviestinnän periaatteiden lisäksi sinun tulee osata optimoida nettisivujasi ja ymmärtää miten verkkosivuston liikennettä tulee analysoida kampanjasi parantamiseksi.

Tarjoamme hakukonemarkkinoista kiinnostuneille lakitoimistoille maksuttoman analyysin, jonka tarkoituksena on kartoittaa lakimarkkinasi potentiaali.

Tutustu Hakukonemarkkinointi -palveluumme oheisesta linkistä, jos haluat valloittaa oman jäävuoresi huipun!

Tai… lähetä meille viesti!

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!

esiintymisjännitys