fbpx

Työnhakijan työkalupakki

Asiantuntijalle, joka haluaa ottaa seuraavan ura-askeleen

Asiantuntijatyönhakija,

Tässä on muutama kysymys, jotka painavat tällä hetkellä monen oman alansa huippuammattilaisen mieltä.

1. Miten löytää pois epävarmuudesta, joka tällä hetkellä vallitsee työmarkkinoilla?

2. Miten erottua kovassa kilpailussa ja tuoda esille omaa osaamista ilman todella epämielyttävää tyrkyttämistä?

3. Miten saada työpaikka, kun yhteen paikkaan on pahimmillaan satoja hakijoita?

Jos mikä tahansa näistä kysymyksistä painaa tällä hetkellä mieltäsi, lue eteenpäin. 

Työnhakijan työkalupakki avuksesi

Työnhakijan työkalupakki verkkokurssikombinaatio, joka on erikoistunut asiantuntijoiden työnhakuun. Resurssien avulla laadit itsellesi loistavan arvolupauksen, opit miten saat sovittua työhastatteluja sekä miten saat käännettyä työhaastattelut työtarjouksiksi. 
 
Työnhakuresurssi 1 – Seuraava Askel -kurssi

Oli asiantuntija-alasi mikä tahansa, on sinun työllistettävä itsesi ennen kuin ammattitaidollesi on mitään käyttöä. Asiantuntija-aloilla kilpailu parhaista työ- ja harjoittelupaikoista on kovaa ja välillä jopa julmaa. Seuraava Askel -kurssi on suunnattu asiantuntijoille, jotka haluavat löytää seuraavan huippupestinsä.

Sanottua:

“Selkeä ja hyvä kurssi, joka antaa itseluottamusta ja hyviä vinkkejä työnhakuun. Muutaman kuukauden jälkeen löysin seuraavan ura-askeleeni. Kiitos!”

Jesse, Vastavalmistunut markkinointialan ammattilainen

“Minulle avun pyytäminen on ollut aina vaikeaa. Tämä nettikurssi oli oikein hyvä matalan kynnyksen mahdollisuus harjoitella työnhakutaitojani. Valmiiden pohjien avulla sain huomiota osakseni ja pääsin erittäin mielenkiintoiseen harjoittelupaikkaan. Toivottavasti saan vielä myytyä osaamiseni, jotta saan vakinaistettua paikkani.”

Minttu, HR-ammattilainen

“Kurssin vinkkien avulla sain sanoitettua oman osaamiseni kiinnostavalla tavalla vastaamaan sitä, mitä asiantuntijatoimialani työnantajat etsivät. Kattavien harjoitteiden avulla pystyin myös vastaamaan työhaastattelukysymyksiin itsevarmasti. Lopulta nappasin paikan hyvästä asiantuntijaorganissatiosta!”
Janne, Arkkitehti

Työnhakuresurssi 2 – Asiantuntija Linkkarissa -kurssi

Suuri osa asiantuntijoista ei pidä itsensä esille tuomisesta. Tyrkyttäminen ei usein sovi asiantuntijaluonteeseen. LinkedIn kuitenkin on tästä huolimatta erinomainen kanava työnhakuun ja verkostoitumiseen. Kurssin avulla kasvatat näkyvyyttäsi, herätät kiinnostusta rekrytoijissa ja sovit työhaastatteluita mielenkiintoisten työnantajakandidaattien kanssa.

“Minulle avun pyytäminen on ollut aina vaikeaa. Tämä nettikurssikombinaatio oli oikein hyvä matalan kynnyksen mahdollisuus harjoitella työnhakutaitojani. Valmiiden pohjien avulla sain huomiota osakseni ja pääsin erittäin mielenkiintoiseen harjoittelupaikkaan. Toivottavasti saan vielä myytyä osaamiseni, jotta saan vakinaistettua paikkani.”

Minttu, HR-ammattilainen

Työnhakuresurssi 3 – Sateentekijä -kirja

Sateentekijä -kirja yhdistää parhaan teoreettisen ja käytännöllisen asiantuntijan markkinointitiedon vajaaseen 200 sivuun. Sateentekijäksi ei synnytä, vaan siksi kasvetaan. Tätä teosta ei ole kirjoitettu vain kirjaksi, vaan käytännönläheiseksi tiekartaksi, jonka kautta asiantuntijana voit saavuttaa sellaisen uran, mistä haaveilet. Saat tämän resurssin sekä eKirjana että äänikirjana.

Sateentekijä

Sanottua:

“Tässä kirjassa on paljon sellaisia asioita, mitä itsekin olen intuitiivisesti miettinyt tai muita kirjoja lukemalla, mutta kirjoittaja osaa sanoittaa ne hyvin, ytimekkäästi ja ymmärrettävästi osoittaen asioiden väliset yhteydet.”

Jaakko Laitinen, Lakimies, Helsinki

“This is a complete guide for any Intellectual Property Professional. The book includes a lot of practical advice on how to develop more business opportunities. Great read!”

Arvostelu kirjan englanninkielisestä versiosta Amazon UK:ssa 

Työnhakuresurssi 4 – Asiakirjapinkka

Kurssiin kuuluu suuri määrä valmiita asiakirjapohjia, kuten työhakemuspohjia, täyttämistä vailla olevia CV-pohjia, LinkedIn -postausaiheita ja niin edelleen. Säästä aikaasi ja käytä testattuja ja toimivia asiakirjoja työnhakusi tukena.

Kurssikombinaation resurssien arvo yhdessä: 238,89€

Rajoitetun ajan webinaariosallistujat saavat pääsyn näihin materiaaleihin hintaan kuponkikoodilla 59 € (sis. alv)

Esiintymisvalmennus

Olen Petteri Niemi ja toimin kouluttajanasi. Tässä tietoa minusta:

– yrittäjä omassa firmassani, joka auttaa asiantuntijoita myymään ja markkinoimaan omaa osaamistaan

– kouluttaja AlmaTalentin Seduo -onlinealustalla erikoistumisaluuena asiantuntijamyynti

– Keynote-puhuja Puhujatorin listoilla

– osallistunut useisiin rekrytointiprosesseihin sekä hakemus-, haastattelu että päätösvaiheessa

– työskennellyt huipputason asiantuntijayrityksissä Suomessa ja ulkomailla

– julkaissut kaksi kirjaa asiantuntijaosaamisen markkinoinnista

– ekonomi (Hanken School of Economics)

– lakimies (Helsingin yliopisto)

Pääset heti kirjautumaan alustalle ja saat pääsyn kaikkiin avainresursseihin, jotka aiemmin esiteltiin.

Kurssi järjestetään Teachable-alustalla, joka on yksi maailman suosituimmista ja parhaista alustoista Online-kurssien järjestämiseen. Alustalla on miljoonia käyttäjiä ja se on täysin turvallinen.

Meillä käy kaikki normaalit maksukortit, Credit tai Debit, aivan kuin normaalilla kauppareissulla. Tietosi ovat täysin salattuja, eikä meillä ole niihin pääsyä. Tiedämme vain, että olet suorittanut maksusi.

30 päivän takuu

30-päiväinen takuu

Kokeile riskittä ensimmäisen 30 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen kurssien sisältöihin, voit vaatia rahasi takaisin.

Kokeilemalla et voi toisin sanoen hävitä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jäikö jotain mielen päälle? Voit lähettää minulle meiliä osoitteeseen petteri@petteriniemi.com. Vastaan yleensä muutaman päivän viiveellä.

TÄSSÄ VASTAUKSIA USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

V: Kurssialustan avulla opiskelet missä ja milloin vain, millä tahansa laitteella. Tämä on loistava vaihtoehto kiireiselle asiantuntijalle. Voit opiskella täysin omilla ehdoillasi, esimerkiksi matkustaessasi tai sohvalla makoillen. Unohda hienhajuiset luokkahuoneet ja turhat verkostoitumiskoulutustilaisuudet, joihin olet pakotettu menemään.

V: Takaan, että tämä toimii myös sinun asiantuntijatoimialallasi olettaen, että olet valmis tekemään vaivaa työnhaun eteen. Jos et jostain syytä yrityksestä huolimatta saa tuloksia, voit aina vedota takuuseesi.

V: Voit vähentää kulut myös henkilökohtaisessa verotuksessasi tulonhankintamenona kuten tässä ohjeessa kerrotaan.

Sinulla on kurssimateriaaleihin elinikäinen käyttöoikeus

V: Rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että lyhyellä aikavälillä Netflix vie viihdyttävyydessään voiton, vaikka kovasti yritän tehdä myös opiskelusta mielekästä. Pitkällä aikavälillä tämä opiskelualusta parantaa asiantuntijaurasi laatua ja vähentää stressiäsi. Kyseessä on valinta, johon vain sinä voit vaikuttaa.

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

Tietosuojaseloste