fbpx

Seuraava askel -kurssi

Kuinka asiantuntija löytää ja nappaa seuraavan huippupestinsä?

Hei asiantuntija!

Etsitkö seuraavaa uramahdollisuuttasi, mutta oman osaamisen markkinointi ei ole vahvinta aluettasi? Tai vaihtoehtoehtoisesti osaat sanoittaa oman asiantuntijuutesi jo hyvin, mutta haluat hyödyntää täyden potentiaalisi työnhaussa?

Kokeile Seuraava askel -verkkokurssia maksutta viikon ajan ja opi asiantuntijatyönhaun salat.

 

Mitä Seuraava askel -kurssilla käydään läpi?

Fakta on se, että suurin osa asiantuntijoista ei pidä työnhausta. Kurssi ei yritä silotella tätä lähtökohtaa. Työnhaku vaatii onnistuakseen suunnitelmallisuutta, paksua nahkaa ja kovaa työtä. Asiantuntijan pitää myös uskaltaa mennä epämukavuusalueelleen.

Tämän kurssin tarkoituksena on tehdä asiantuntijatyönhaku mahdollisimman yksinkertaiseksi. Kun nämä perusasiat ovat kunnossa, sinut erottaa unelmatyöpaikastasi vain sinnikkyys ja työnantajien lähestyminen.

Luotettava työnhakusysteemi perustuu seuraaville kolmelle peruspilarille.

1.HENKILÖKOHTAINEN ARVOLUPAUKSESI

Toisin sanoen, mitä potentiaalinen työnantajasi sinusta saa? Miten eroat muista hakijoista, joita useasti voi olla useita kymmeniä ellei jopa satoja? Oletko sellanen tyyppi, joka sopii tähän työyhteisöön?

Miksi juuri SINUT tulisi palkata?

Kurssilla käydään läpi, miten kiteytetään asiantuntijuutesi arvolupauksen muotoon, joka on koko työnhakusi peruspilari. Jos olet hukassa hakemusten tekemisessä tai haastatteluvastausten harjoittelussa, voit aina palata arvolupaukseesi.

2. LUOTETTAVA TAPA SAADA TYÖHAASTATTELUITA

Asiantuntijuutesi ei yksinään riitä, sinun on lähestyttävä työnantajia onnistuaksesi työpaikkasi saavuttamisessa. Kun puhutaan työhakemusten tekemisestä, on kaksi asiaa, joihin asiantuntijoiden tulee kiinnittää huomiota: hakemusten volyymi ja hakemusten laatu.

Käymme kurssilla läpi, miten onnistunut työhakemus ja CV laaditaan ja miten loistavia työnantajakandidaatteja löydetään. 

3. LUOTETTAVA TAPA KÄÄNTÄÄ TYÖHAASTATTELUT TYÖTARJOUKSIKSI  

Jokaisen asiantuntijan inhokkikysymys on: “Kerro jotain itsestäsi?”

Ilman onnistunutta työhaastattelua on työtarjousta usein turha odottaa. Työhaastattelussa kysymyksiin pitää pystyä vastaamaan asiantuntevasti, mutta työnantajalle tulee myös jäädä sinusta sellainen mielikuva, että sinä sovit heidän tiimiinsä tyyppinä.

Käymme kurssilla läpi, miten yleisimpiin työhaastattelukysymyksiin vastataan ja miten varmistat, että non-verbaali kommunikaatiosi tukee viestiäsi.

Kun sinulla on nämä kolme asiaa kunnossa, työnhakusi on pakostakin tuloksellista!

Olen Petteri Niemi ja toimin tämän kurssin kouluttajana. Tässä tietoa minusta, jotta tiedät, että kenen nettikurssille olet oikein osallistumassa. Olen…

– yrittäjä omassa firmassani, joka auttaa asiantuntijoita myymään ja markkinoimaan omaa osaamistaan

– kouluttajana AlmaTalentin Seduo -alustalla erikoisalueena asiantuntijuuden myynti ja markkinointi

– osallistunut rekrytointiprosesseihin sekä hakemus-, haastattelu että päätösvaiheessa

– työskennellyt huipputason asiantuntijayrityksissä Suomessa ja ulkomailla

– julkaissut kaksi kirjaa asiantuntijaosaamisen markkinoinnista

– ekonomi (Hanken School of Economics)

– lakimies (Helsingin yliopisto)

Odotan innolla, jotta voimme löytää sinulle urasi seuraavan askeleen!

Nähdään kurssilla!

Tässä muutama kommentti kurssilaisiltani:

“Selkeä ja hyvä kurssi, joka antaa itseluottamusta ja hyviä vinkkejä työnhakuun. Muutaman kuukauden jälkeen löysin seuraavan ura-askeleeni. Kiitos!”

Jesse, Vastavalmistunut markkinointialan ammattilainen

“Kurssin vinkkien avulla sain sanoitettua oman osaamiseni kiinnostavalla tavalla vastaamaan sitä, mitä asiantuntijatoimialani työnantajat etsivät. Kattavien harjoitteiden avulla pystyin myös vastaamaan työhaastattelukysymyksiin itsevarmasti. Lopulta nappasin paikan hyvästä asiantuntijaorganissatiosta!”

Janne, Arkkitehti

“Minulle avun pyytäminen on ollut aina vaikeaa. Tämä nettikurssi oli oikein hyvä matalan kynnyksen mahdollisuus harjoitella työnhakutaitojani. Valmiiden pohjien avulla sain huomiota osakseni ja pääsin erittäin mielenkiintoiseen harjoittelupaikkaan. Toivottavasti saan vielä myytyä osaamiseni, jotta saan vakinaistettua paikkani.”

Minttu, HR-ammattilainen

Mihin pääset käsiksi 7 päivän kokeilujaksolla?

Asiakashankinnan Alkemia -kurssi on jaettu neljään eri moduuliin. 7 päivän kokeilujaksolla pääset kokeilemaan kurssin ensimmäistä moduulia viikon ajaksi. Siihen kuuluu neljä huippuluentoa.

Kokeile siis kurssia riskittä seitsemän päivän ajan. Sen jälkeen päätät, haluatko hankkia pääsyn loppukurssille.

Moduulit ovat:

Moduuli 1: Asiantuntijatyönhaun perusteet
Moduuli 2: Miten esität vakuuttavan arvolupauksen ihannetyönantajallesi?
Moduuli 3: Miten saat luotettavasti työhaastattelukutsuja?
Moduuli 4: Miten saat käännettyä työhaastattelut työtarjouksiksi?

Jokaisesta moduulista riittäisi materiaalia vähintään puolen päivän mittaiseen valmennukseen, jonka arvo liikkuisi monissa sadoissa euroissa.

En kuitenkaan laskuta koko tästä nettikurssista lähellekään moista summaa.

Koko nettikurssin normaalihinta on 75,00€ sisältäen arvonlisäveron. Kokeilujaksolta löydät kuponkikoodin, jonka avulla saat rajoitetun ajan -33% alennusta kurssin hinnasta. 

Älä kuitenkaan osta sikaa säkissä ja kokeile kurssia aluksi viikon ajan maksutta. 

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

Tietosuojaseloste