fbpx

Rakenna itsellesi asiantuntijabrändi, joka saa asiakkaat ja työnhakijat jahtaamaan sinua

Rakenna itsellesi asiantuntijabrändi, joka saa asiakkaat ja työnhakijat jahtaamaan sinua

Somemarkkinointi

Rakennamme sinulle ammattimaisen sosiaalisen median presenssin, joka luo auktoriteettia ja tuottaa sinulle korkeatasoisia yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta.

Varaa aika maksuttomaan sosiaalisen median konsultaatioon alapuolelta!

Sosiaalisen median tileillä on kaksi tärkeää tehtävää asiantuntijoille ja konsulteille. Ensinnäkin, niiden avulla luot itsellesi auktoriteettiaseman omalla alallasi. Toiseksi, Somen kautta luot asiakasliidejä, jos vain tiedät miten se tehdään oikein.

Moni huippuasiantuntija tuhlaa vain aikaansa sosiaalisen median kanavissa, oli sitte kyse LinkedInistä, Facebookista tai Instagramista. Suurin syy tähän on suunnitelmattomuus. Heillä ei ole selkeitä tavoitteita tai strategiaa sille, että miten asiantuntijabrändiä kasvatetaan tai liidejä generoidaan tehokkaasti. Turha somen selailu on aina pois asiakastyöstä, joka on kuitenkin asiantuntijan tärkein tehtävä.

Sosiaalisen median suunitelmallisuus ja tehokkuus tuovat tuloksia.

Some-palvelumme on sinulle oikea vaihtoehto, jos…

Some-palvelumme on sinulle oikea vaihtoehto, jos…

– Haluat vähintään tuplata yhteydenottopyyntöjesi määrän sosiaalisen median kautta

– Haluat saada hakemuksia hyviltä ja lupaavilta työnhakijoilta

– Haluat profiloitua oman asiantuntija-alueesi auktoriteettina

– Haluat keskittyä asiantuntijatyösi hoitamiseen ja ulkoistaa sinua vähemmän kiinnostavat työt some-markkinoinnin ammattilaisille

– Ymmärrät, että sosiaalinen media ei ole poistumassa mihinkään, ja näet sen pitkän tähtäimen investointina

Moni on hyvin skeptinen sosiaalisen median suhteen. Sehän on tarkoitettu lapsille ja nuorille.

Tämä oletus on osoittautui kuitenkin vääräksi. Suurimmalla osalla suomalaisista on jokin some-tili aktiivisesti käytössä. Oman yrityksen viestin laittaminen potentiaalisten asiakkaiden ja työnhakijoiden eteen ei ole koskaan ollut helpompaa ja halvempaa kuin some-aikakaudella.

Parempi ja suurempi Some-läsnäolo kasvattaa asiantuntijabrändiäsi ja luo kinnostusta potentiaalisissa asiakkaissasi. Keskustele maksutta asiantuntijan kanssa, miten onnistunut sometus voi kasvataa yrityksenne asiakaskuntaa!

Asiantuntijapalvelujen markkinointi

Oletko asiantuntija tai konsultti, joka on vasta keräämässä informaatiota siitä, miten parantaa asiakashankinnan tuloksia?

Aloita tästä!

Haluatko tietää kolme virhettä, jotka todennäköisesti teet tälläkin hetkellä asiantuntijapalveluidesi markkinoinnissa ja myynnissä, ja jotka maksavat sinulle asiakkaita ja liikevaihtoa?

Lataa maksuton eKirja tästä!

Fokus

Erikoistumme ainoastaan asiantuntijapalveluiden promootioon. Fokuksemme ansiosta ymmärrämme liiketoimintasi tavoitteet ja osaamme artikuloida miten asiantuntijapalvelusi tuottavat lisäarvoa asiakkaillesi.

Eksklusiivisuus

Suurin osa palveluistamme on eksklusiivisia. Emme ota vastaan toimeksiantoja kilpailijoiltasi, jos vaarana on intressien konflikti. Tavoitteenamme on tehdä sinusta markkinasi johtava asiakasmagneetti.

Tulostakuu

Sovimme kanssasi tavoitteet palveluillemme. Jos emme pääse asetettuihin tavoitteisiin, työskentelemme maksutta. Yritäpä löytää markkinointitoimistoa, joka seisoo yhtä vahvasti palvelunsa takana.

Jos olet valmis ottamaan askeleen kohti tuloksellista some-presenssiä, puhu ilmaiseksi asiantuntijamme kanssa ja suoritamme terveystarkastuksen nykyisille some-tileillesi.

Puhelun aikana saat asiantuntijan laatimia arvokkaita vinkkejä eikä puhelu sido sinua mihinkään. 

Toimi heti, sillä konsultaatioaikoja on rajoitetusti!

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!

esiintymisjännitys