fbpx

Asiantuntijoille ja konsulteille suunnattu myyntivalmennus, joka tekee sinusta toimialasi asiakasmagneetin

Asiantuntijoille ja konsulteille suunnattu myyntivalmennus, joka tekee sinusta toimialasi asiakasmagneetin

Myyntivalmennus

Koulutamme sinusta sateentekijän, joka tuo uusia asiakkaita ja toimeksiantoja yritykseen olematta inhottava ja päällekäyvä ”käytettyjen autojen kauppias”.

Hae valmennusohjelmaamme alapuolelta!

Kaikkea myyntiä on asiantuntijoiden ja konsulttien mahdoton ulkoistaa. Se olet sinä, jonka täytyy lopullisesti vakuuttaa potentiaalinen asiakas taidoistasi

Asiantuntijapalvelujen myynti ei toimi samalla tavalla kuin useiden muiden tuotteiden ja palveluiden myyminen. Asiakkaallasi on kivulias ongelma ja sinulla siihen ratkaisu.  Asiantuntijan tehtävänä on diagnosoida potentiaalisen asiakkaan tilanne, eikä puskea tuotteita ja palveluita hänen kurkustaan alas. Kysy vaikka itseltäsi, haluatko mennä lääkäriasemalle asioimaan lääkärin vai myyjän kanssa?

Kun myyt asiantuntijapalveluita, myynnin etiikka on ensijainen asia

Rainmaker-Valmennus on sinulle oikea vaihtoehto, jos…

Rainmaker-Valmennus on sinulle oikea vaihtoehto, jos…

 – Haluat saada enemmän toimeksiantoja ja asiakkuuksia myyntitilanteistasi

– Haluat, että pystyt paremmin paketoimaan palvelusi vastaamaan asiakkasi tarpeita

– Haluat nostaa hintojasi vastaamaan asiantuntijuutesi laatua

– Ymmärrät, että asiantuntijapalveluiden myynnissä etiikka on kaiken a ja o

Suomalaiset ovat saaneet tarpeekseen myyjistä, jotka ajattelevat vain omaa etuaan. Tämän vuoksi myyjillä on todella huono maine muun muassa asiantuntijoiden keskuudessa.

Kuitenkin, jos olet alasi huippuasiantuntija, ja osaat vielä kommunikoida sen potentiaalisille asiakkaillesi, olet pysäyttämätön. Sinulla on tällöin kontrolli omasta yrityksestäsi ja urastasi, koska sinun ei tarvitse pelätä tilannetta, jossa et tiedä mistä saat seuraavan asiakkaasi  tai toimeksiantosi

Kun sinulla on kontrolli asiakashankinnasta, sinulla on kontrolli urastasi ja elämästäsi. Nukut yösi rauhassa.

Asiantuntijapalvelujen markkinointi

Oletko asiantuntija tai konsultti, joka on vasta keräämässä informaatiota siitä, miten parantaa asiakashankinnan tuloksia?

Aloita tästä!

Haluatko tietää kolme virhettä, jotka todennäköisesti teet tälläkin hetkellä asiantuntijapalveluidesi markkinoinnissa ja myynnissä, ja jotka maksavat sinulle asiakkaita ja liikevaihtoa?

Lataa maksuton eKirja tästä!

Fokus

Erikoistumme ainoastaan asiantuntijapalveluiden promootioon. Fokuksemme ansiosta ymmärrämme liiketoimintasi tavoitteet ja osaamme artikuloida miten asiantuntijapalvelusi tuottavat lisäarvoa asiakkaillesi.

Eksklusiivisuus

Suurin osa palveluistamme on eksklusiivisia. Emme ota vastaan toimeksiantoja kilpailijoiltasi, jos vaarana on intressien konflikti. Tavoitteenamme on tehdä sinusta markkinasi johtava asiakasmagneetti.

Tulostakuu

Sovimme kanssasi tavoitteet palveluillemme. Jos emme pääse asetettuihin tavoitteisiin, työskentelemme maksutta. Yritäpä löytää markkinointitoimistoa, joka seisoo yhtä vahvasti palvelunsa takana.

Jos taas olet valmis ottamaan askeleen kohti tuloksellista ja eettistä asiantuntijamyyntiä, kysy lisää Ranmaker-Valmennuksestamme.

Puhelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään. 

Toimi heti, sillä konsultaatioaikoja on rajoitetusti!

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

 

Venlantie 9B

04200 Kerava

+358400462640

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

© Petteri Niemi Consulting

HALUATKO 52 ASIAKASHANKINNAN SALAISUUTTA MAKSUTTA MEILIISI?

Kirjoita etunimesi ja meiliosoitteesi allaoleviin kenttiin ja liity asiakashankinnan eliittiin!