fbpx

Esiintymiskammosta eroon 30 päivässä -verkkokurssi

“Heitä hyvästit esiintymispelolle ja opi nauttimaan perhosista vatsassasi ennen esiintymistilannetta”

Esiintymisjännityksestä eroon

Kämmenet hikoavat, pelko hiipii ylös selkäpiitä ja muistiinpanopaperi värisee kuin haavanlehti. Olisi pitänyt valmistautua paremmin… Olisi pitänyt lykätä esitystä ainakin viikolla… Eihän minusta ole puhujaksi saati esiintyjäksi…

Näin esiintymistaitoani ja lavakammoani olisi voinut kuvailla ala-asteelta aina lukioon asti. Jos minulla oli esitys koulussa, en nukkunut edeltävänä yönä silmäystäkään. Pelkkä ajatuskin ihmisten edessä puhumisesta aiheutti kylmiä väreitä…

Pikakelaus tähän päivään.

Kuusi vuotta opiskelijateatteria näyttelijänä ja ohjaajana, satoja presentaatiota, kymmeniä juontoja, kaksi korkeakoulututkintoa ja kansainvälinen puhekilpailu takana. Ja ennen kaikkea salainen resepti esiintymiskammon taltuttamiseen.

“Olit helposti päivän paras puhuja.”

“Haluaisitko tulla luennoimaan meidän asiantuntijoille miten esiinnytään vakuuttavasti?”

“Kerrankin monimutkainen asia oli esitetty rauhallisesti, selkeästi ja mielenkiintoisesti!”

Esiintymijännitys on asia, joka vaikuttaa todella monen ihmisen elämään negatiivisesti. Sitä on kuitenkin mahdollista oppia hallitsemaan. Kun teet epämukavuusalueestasi parhaan ystäväsi, voit saavuttaa suurimmatkin tavoitteesi asiantuntijana. 

Esiintymiskammosta eroon 30 päivässä -kurssi tarjoaa sinulle tiekartan esiintymispelon taltuttamiseen. Loppu on itsestäsi kiinni.

 

Esiintymisvalmennus

Olen Petteri Niemi ja toimin tämän kurssin kouluttajana. Tässä tietoa minusta:

– yrittäjä omassa firmassani, joka auttaa asiantuntijoita myymään ja markkinoimaan omaa osaamistaan

– ohjannut ja näytellyt opiskelijateatterissa kuuden vuoden ajan

– koulutusvastaava Helsinki Toastmasters -kerhossa, jonka tarkoituksena on parantaa jäsentensä puhetaitoja

– ollut perustamassa etäpuhumiseen ja -esiintymiseen keskittyvää asiantuntijaryhmää

– Keynote-puhuja Puhujatorin listoilla

– työskennellyt huipputason asiantuntijaorganisaatioissa Suomessa ja ulkomailla

– kouluttaja AlmaTalentin Seduo -onlinealustalla erikoistumisaluuena asiantuntijamyynti ja -esiintyminen

– julkaissut kaksi kirjaa asiantuntijaosaamisen markkinoinnista

– ekonomi KTM (Hanken School of Economics)

– lakimies OTM (Helsingin yliopisto)

Nähdään kurssilla!

Mitä Esiintymiskammosta eroon 30 päivässä -kurssilla käydään läpi?

Suuri osa ihmisistä ei pidä esiintymisestä esiintymiskammosta johtuen. Monessa tutkimuksessa ihmiset ovatkin rinnastaneet esiintymispelon vakavuudessaan kuolemanpelkoon.  

Esiintymispelon voi kuitenkin voittaa.

Tällä kurssilla on 10 luentoa, joiden avulla jätät esiintymisjännityksen historiaan. Saat pääsyn ensimmäiseen luentoon heti. Sen jälkeen loput luennot tulevat tiputellen saatavillesi kolmen päivän välein. Tässä tarkemmin mitä luennot pitävät sisällään:

1. Mistä esiintymispelko johtuu?

2. Kohtaa pelkosi menemällä pikkuhiljaa enemmän epämukavuusalueellesi

3. Päästä irti lopputuloksesta perspektiivin avulla

4. Ota mallia huippu-urheilijoista – visualisoi!

5. Hermojen rauhoittaminen ja mindfulness

6. Hengitys, happi ja uusi mahdollisuus

7. Tiedä mistä puhut ja ole rauhallinen asiantuntija

8. Rutiinin avulla taisteluun

9. Miten viestität itsevarmuutta kehonkielen ja äänenkäytön avulla?

10. Kolmen pointin taktiikalla voittoisa esiintymistilanne

Kurssiin kuuluu maksutta myös seuraavat liittyvät bonukset (arvo 499€):

1. Esiintymispelon taltuttamisen suunnitelma (99€)

2. Esiintymisjännityksen harjoituspaketti (200 €)

3. Alennuskuponki henkilökohtaiseen valmennukseeni (200 €)

Tässä muutama kommentti koulutusasiakkailtani:

“I had a speaking engagement to prepare for, and came with a specific request to Petteri for a consultation. I was very happy with how attentive Petteri was to my particular situation. It was easy to cooperate and I got specific answers to my questions. Now I feel more confident about my speech preparation and have concrete points to concentrate on.”

-Anastasiia Semykin, Entrepreneur, Social media and  communications consultant

“Minulla oli edessäni tärkeä esiintymistilaisuus englanniksi ja tarvitsin coachausta puheen rakentamisessa ja sen harjoittelemisessa. Petterin ohjauksessa sain erittäin hyviä neuvoja sekä rohkaisua esiintymiseni suhteen. Opit olivat suoraan vietävissä käytäntöön. Valmistautuminen onnistui ja esiintymistilanne meni loistavasti”

– Aleksi Hokkanen, Oikeustieteilijä, Helsinki

”Petterin pitämä workshop oli tehokas ja yksinkertainen ja antoi meille uusia ja toimivia työkaluja suunnitella asiakashankintaamme.”

-Henrik af Ursin, Partner, Asianajotoimisto Merilampi

“Tänään meillä oli myyntikoulutus Petteri Niemen  kanssa ja vähän piti kerätä itseään yhdessä kohtaa. Oli upeeta kun toinen sanoitti asian, jota kukaan ei vielä koskaan ollut sanoittanut. Itse rakastan aitoutta ja vihaan kaikkea teeskentelyä, manipulointia ja vaikuttamistakin pelännyt. Kun kuulin että asiantuntija etsii totuutta ja siksi kokee vaikuttamisen negatiivisena, koska ei halua väännellä totuutta, vaikuttaa toiseen ihmiseen niin 😢❤️💪

Asiantuntija, jos kaipaat hieman erilaista lähestymistä myyntikoulutukseen, läsnäolevaa ja konsultoivaa otetta niin suosittelen tutustumaan Petterin palveluihin.”

-Susanne Seppälä, toimitusjohtaja, SoulOnes Oy

”Hei Petteri,
seurasin webinaarisi eilen illalla, kiitos hyvästä annista. Opetan asiakkuuksien hoitoa Ammattiopistossa  X. Onko ok, jos jakaisin myös oppilailleni tämän webinaarisi kuunneltavaksi?”
-Ammattiopiston X opettaja

Tässä muutama kommentti aikaisemmilta Online-kursseiltani:

”Asiakashallinnan Alkemia -kurssin kokeilujakso yllätti postitiivisesti. Tiivis ja käytännönläheinen paketti asiakashankinnan keskeistä asioista harjoituksineen. Uskon, että koko kurssi antaa syvällistä tietoa ja hyödyttää kaikkia ammattilaisia, jotka haluavat kehittää taitojaan. Suosittelen mielelläni.”

-Markku Silvennoinen, hallintonotaari, tietokirjailija, kouluttaja

“Kurssin vinkkien avulla sain sanoitettua oman osaamiseni kiinnostavalla tavalla vastaamaan sitä, mitä asiantuntijatoimialani työnantajat etsivät. Kattavien harjoitteiden avulla pystyin myös vastaamaan työhaastattelukysymyksiin itsevarmasti. Lopulta nappasin paikan hyvästä asiantuntijaorganissatiosta. Kiitos!”

-Janne

“Completing this course provided me with the tools and confidence needed to market my expertise.”

-Otto Juga

“From an IP-oriented law students point of view, this course has really helped me to focus on relevant IP matters early on!”

-Markus Caravitis

Kurssin hinta on 99,20 € sisältäen arvonlisäveron.

Onko tämä hyvä hinta esiintymiskammon voittamisesta? Sen päätät sinä.

Pääset heti kirjautumaan alustalle ja saat pääsyn ensimmäisen luennon materiaaleihin. Saat loput luennot käsiisi kolmen päivän välein.

Kurssi järjestetään Teachable-alustalla, joka on yksi maailman suosituimmista ja parhaista alustoista Online-kurssien järjestämiseen. Alustalla on miljoonia käyttäjiä ja se on täysin turvallinen. Mielenrauhasi on turvattu.

Meillä käy kaikki normaalit maksukortit, Credit tai Debit, aivan kuin normaalilla kauppareissulla. Tietosi ovat täysin salattuja, eikä meillä ole niihin pääsyä. Tiedämme vain, että olet suorittanut maksusi.

Usko tai älä, pystyt vähentämään tämän kurssin verotuksessasi! Valtio haluaa, että investoit itseesi ja ammattitaitosi kehittämiseen, joten eikö kannattaisi ottaa neuvosta vaari?

Mitä edellytyksiä minulla on kurssilaisilleni?

Ensinnäkin, sinun tulee sitoutua täysillä siihen, että katsot kurssin luennot ja, että suoritat siellä olevat tehtävät. On sanomattakin selvää, että jos et seuraa metodiani, et tule saamaan mitään tuloksia. Jätä renkaiden potkiminen muille kursseille.

30 päivän takuu

30-päiväinen takuu

Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, sinulla on 30 päivää aikaa vaatia rahojasi takaisin

Ainoana ehtona on, että käyt kurssin ja teet tehtävät. Kokeilemalla et voi toisin sanoen hävitä.

Jäikö jotain mielen päälle? Voit lähettää minulle meiliä osoitteeseen petteri@petteriniemi.com. Vastaan muutaman päivän viiveellä.

VASTAAN LOPUKSI VIELÄ USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

K: Olen todella kiireinen, miten saan aikataulutettua opiskeluni?

V: Online-kurssin avulla opiskelet missä ja milloin vain, millä tahansa laitteella. Tämä on loistava vaihtoehto kiireiselle asiantuntijalle. Voit opiskella täysin omilla ehdoillasi, esimerkiksi matkustaessasi tai sohvalla makoillen.

K: Kuinka kauan minulla on pääsy kurssimateriaaleihin

V: Sinulla on elinikäinen pääsy materiaaleihin.

K: Onko tämä parempi kuin Netflix?

V: Rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että lyhyellä aikavälillä Netflix vie viihdyttävyydessään voiton, vaikka kovasti yritän tehdä myös opiskelusta mielekästä.

Pitkällä aikavälillä tämä kurssi parantaa asiantuntijaurasi laatua ja esiintymistilanteidesi tuloksia. Kyseessä on valinta, johon vain sinä voit vaikuttaa.

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

Tietosuojaseloste