fbpx

Asiantuntija Linkkarissa -kurssi

Kurssi sinulle, joka kammoksut LinkedIniä

Hei asiantuntija!

Pakottaako pomosi tai markkinointiosastosi sinua aktivoitumaan LinkedInissä? Etsitkö asiantuntijaurasi seuraava pestiä ja ystäväsi hypettävät Linkkarin tehokkuutta työnhaussa. Vai haluatko kenties tehdä lisää kauppaa?

Moni asiantuntija kokee LinkedInin ahdistavaksi ja teennäiseksi, joten et ole yksin tämän asian kanssa.

Tämän kurssin tarkoituksena ei ole hypettää tämän some-kanavan olemassa oloa, vaan antaa selkeitä ohjeita siihen, miten tätä kanavaa hyödynnetään tehokkaasti asiantuntijauran edistämiseen, työnhakuun ja asiakashankintaan.

Kurssi on avaimet käteen -ratkaisu esimerkkipohjineen. Lisää vain ripaus persoonaasi, niin olet valmis.

Mitä Asiantuntija Linkkarissa -kurssilla käydään läpi?

Fakta on se, että suurin osa asiantuntijoista ei pidä itsensä esille tuomisesta. Kurssi ei yritä silotella tätä lähtökohtaa. LinkedInissä postaileminen ja tuntemattomien ihmisten lähestyminen saattaa tuntua epämiellytävältä ja teennäiseltä. Asiaa ei auta monien tahojen ylihypetys miljoonine emojeineen. Annetaan kuitenkin kaikkien kukkien kukkia.

Tämän kurssin tarkoituksena on tehdä LinkedIn asiantuntijanäkökulmasta mahdollisimman yksinkertaiseksi. Kurssiin kuuluu seitsemän kompaktia luentoa sekä testatut esimerkkipohjat, joiden avulla säästät aikaasi mielekkäämmille asioille.

Kurssin 7 luentoa ovat seuraavat:

1. Perusteet – Onko LinkedInissä ylipäänsä mitään järkeä?

2. Profiili – Miten saat profiilista “riittävän hyvän” mahdollisimman pienellä vaivalla?

3. Sisältö – Miten tuottaa mielenkiintoista sisältöä, joka ei aiheuta lukijassaan pelkkää myötähäpeää?

4. Verkoston kavattaminen – Miten laajentaa verkostoaan ilman epämielyttävää tunkeilua?

5. Vuorovaikutus – Verkoston kanssa vuorovaikuttaminen ilman että siinä menee koko päivää

6. Potentiaalisten asiakkaiden lähestyminen – tuloksellisesti

7. Aikataulusuunnitelma – Hoida Linkkari pois alta ja nauti muusta elämästä

KURSSIN JÄLKEEN SAAT SUORITUKSESTA SERTIFIKAATIN

Kun olet suorittanut kurssin, saat siitä sertifikaatin, jonka avulla voit todentaa LinkedIn-pätevyytesi esimerkiksi potentiaaliselle työnantajallesi, verkostollesi tai vaihtoehtoisesti kehystää sen seinälle.

Esiintymisvalmennus

Olen Petteri Niemi ja toimin kouluttajanasi. Tässä tietoa minusta:

– yrittäjä omassa firmassani, joka auttaa asiantuntijoita ja asiantuntijayrityksiä myymään ja markkinoimaan omaa osaamistaan

– työskennellyt huipputason asiantuntijaorganisaatioissa Suomessa ja ulkomailla

– julkaissut kaksi kirjaa asiantuntijaosaamisen markkinoinnista ja asiakashankinnasta

– kouluttaja AlmaTalentin Seduo -onlinealustalla erikoistumisaluuena asiantuntijamyynti ja -esiintyminen

– Keynote-puhuja Puhujatorin listoilla

– koulutusvastaava Helsinki Toastmasters -kerhossa, jonka tarkoituksena on parantaa jäsentensä puhe- ja esiintymistaitoja

– ollut perustamassa etäpuhumiseen ja -esiintymiseen keskittyvää asiantuntijaryhmää Etäpuhemestareita

– ekonomi KTM (Hanken School of Economics)

– lakimies OTM (Helsingin yliopisto)

Kurssiin kuuluu myös seuraavat testatut pohjat (arvo 299€):

1. Asiantuntijan profiilipohja ja checklist

2. 100 toimivaa aiheideaa sisällöksi 

3. Pohja kontaktipyyntöjen personointiin 

4. 10 testattua ja toimivaa pohjaa potentiaalisten asiakkaiden lähestymiseen

5. Täydellinen LinkedIn-suunnitelma

Tässä muutama kommentti aikaisemmilta Online-kursseiltani:

”Asiakashallinnan Alkemia -kurssin kokeilujakso yllätti postitiivisesti. Tiivis ja käytännönläheinen paketti asiakashankinnan keskeistä asioista harjoituksineen. Uskon, että koko kurssi antaa syvällistä tietoa ja hyödyttää kaikkia ammattilaisia, jotka haluavat kehittää taitojaan. Suosittelen mielelläni.”
-Markku Silvennoinen, hallintonotaari, tietokirjailija, kouluttaja

“Selkeä ja hyvä kurssi, joka antaa itseluottamusta ja hyviä vinkkejä työnhakuun. Muutaman kuukauden jälkeen löysin seuraavan ura-askeleeni. Kiitos!”

Jesse, Vastavalmistunut markkinointialan ammattilainen

“Kurssin vinkkien avulla sain sanoitettua oman osaamiseni kiinnostavalla tavalla vastaamaan sitä, mitä asiantuntijatoimialani työnantajat etsivät. Kattavien harjoitteiden avulla pystyin myös vastaamaan työhaastattelukysymyksiin itsevarmasti. Lopulta nappasin paikan hyvästä asiantuntijaorganissatiosta!”
Janne, Arkkitehti

“Minulle avun pyytäminen on ollut aina vaikeaa. Tämä nettikurssi oli oikein hyvä matalan kynnyksen mahdollisuus harjoitella työnhakutaitojani. Valmiiden pohjien avulla sain huomiota osakseni ja pääsin erittäin mielenkiintoiseen harjoittelupaikkaan. Toivottavasti saan vielä myytyä osaamiseni, jotta saan vakinaistettua paikkani.”

Minttu, HR-ammattilainen

Tässä vielä muutama kommentti koulutusasiakkailtani:

”Petterin pitämä workshop oli tehokas ja yksinkertainen ja antoi meille uusia ja toimivia työkaluja suunnitella asiakashankintaamme.”

-Henrik af Ursin, Partner, Asianajotoimisto Merilampi

“Tänään meillä oli myyntikoulutus Petteri Niemen  kanssa ja vähän piti kerätä itseään yhdessä kohtaa. Oli upeeta kun toinen sanoitti asian, jota kukaan ei vielä koskaan ollut sanoittanut. Itse rakastan aitoutta ja vihaan kaikkea teeskentelyä, manipulointia ja vaikuttamistakin pelännyt. Kun kuulin että asiantuntija etsii totuutta ja siksi kokee vaikuttamisen negatiivisena, koska ei halua väännellä totuutta, vaikuttaa toiseen ihmiseen niin 😢❤️💪

Asiantuntija, jos kaipaat hieman erilaista lähestymistä myyntikoulutukseen, läsnäolevaa ja konsultoivaa otetta niin suosittelen tutustumaan Petterin palveluihin.”

-Susanne Seppälä, toimitusjohtaja, SoulOnes Oy

“I had a speaking engagement to prepare for, and came with a specific request to Petteri for a consultation. I was very happy with how attentive Petteri was to my particular situation. It was easy to cooperate and I got specific answers to my questions. Now I feel more confident about my speech preparation and have concrete points to concentrate on.”

-Anastasiia Semykin, Entrepreneur, Social media and  communications consultant

”Hei Petteri,
seurasin webinaarisi eilen illalla, kiitos hyvästä annista. Opetan asiakkuuksien hoitoa Ammattiopistossa  X. Onko ok, jos jakaisin myös oppilailleni tämän webinaarisi kuunneltavaksi?”
-Ammattiopiston X opettaja

Puolen päivän Workshop-muotoinen valmennus tästä aiheesta on hinnoittelultaan on noin tonnin luokkaa + arvonlisävero.

En kuitenkaan laskuta koko tästä nettikurssista lähellekään tällaista moista summaa.

Koko nettikurssin hinta on 49,60€ sisältäen arvonlisäveron. 

Pääset heti kirjautumaan alustalle ja saat pääsyn kaikkiin luentoihin.

Kurssi järjestetään Teachable-alustalla, joka on yksi maailman suosituimmista ja parhaista alustoista Online-kurssien järjestämiseen. Alustalla on satoja tuhansia käyttäjiä ja se on täysin turvallinen. Omia oppilaita minulla on yli 160.

Meillä käy kaikki normaalit maksukortit, Credit tai Debit, aivan kuin normaalilla kauppareissulla. Tietosi ovat täysin salattuja, eikä meillä ole niihin pääsyä. Tiedämme vain, että olet suorittanut maksusi.

Kassalla luot itsellesi tilin, jonka avulla kirjaudut alustalle. Voit myös käyttää kuponkikoodisi, mikäli sinulla on sellainen. Jos sinulla on haasteita maksamisen kanssa, voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen petteri@petteriniemi.com

30 päivän takuu

30-päiväinen takuu

Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, sinulla on 30 päivää aikaa vaatia rahojasi takaisin, jos olet suorittanut kurssin ohjeiden mukaisesti

Kokeilemalla et voi toisin sanoen hävitä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jäikö jotain mielen päälle? Voit lähettää minulle meiliä osoitteeseen petteri@petteriniemi.com. Vastaan yleensä muutaman päivän viiveellä.

TÄSSÄ VASTAUKSIA USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

V: Kurssialustan avulla opiskelet missä ja milloin vain, millä tahansa laitteella. Tämä on loistava vaihtoehto kiireiselle asiantuntijalle. Voit opiskella täysin omilla ehdoillasi, esimerkiksi matkustaessasi tai sohvalla makoillen. Unohda hienhajuiset luokkahuoneet!

V: Takaan, että tämä toimii myös sinun asiantuntijatoimialallasi olettaen, että olet oman alasi kova ammattilainen. Jos et jostain syystä yrityksestä huolimatta saa tuloksia, voit aina vedota takuuseesi.

Pääset kurssimateriaaleihin käsiksi heti ja sinulla säilyy niihin elinikäinen käyttöoikeus

V: Rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että lyhyellä aikavälillä Netflix vie viihdyttävyydessään voiton, vaikka kovasti yritän tehdä myös opiskelusta mielekästä. Pitkällä aikavälillä tämä opiskelualusta parantaa asiantuntijaurasi laatua ja vähentää stressiäsi. Kyseessä on valinta, johon vain sinä voit vaikuttaa.

Petteri Niemi Consulting/IPR Leads Oy

petteri@petteriniemi.com

Y-tunnus: 2995282-2

Tietosuojaseloste